ja wziąłem 6000K przetwornica slim, fajne białe swiatełko:) No to co do przeglodu to sie nie martw przepuszcza napewno:) tez nie dawno zakładałem a dzis miałem przegląd, wszystkio pieknie przeszła, pytał tylko czy sam zakłądałem i czy kierowcy mi nie mrugaja, powiedziałem ze nie i bez problemu przepuscił
W Warszawie można spokojnie wyrwać przetwornicę za około 40-45 zł a żarnik za niecałe 20 zł!! w każdej barwie!
Więc za 65 zł mamy xenonik i cieszymy się większą ilością światła. W innych miastach też pewnie się coś znajdzie Dodam jeszcze że parami taniej bo za 110 zł można kupić komplet samochodowy czyli na dwie FAJERKI No i już się pojawiły przetwornice slim po 50 zł.!!Niestety tylko dla Krakowiaków. Bo dla reszty +wysyłka już nie wychodzi tak fajnie
Panowie, ja i mój Blady lubimy polatać często i gęsto na gumie i w związku z tym mam pytanie. Czy xenon wytrzyma taką eksploatacje? Bo słyszałem, że jest bardziej wrażliwy na wszelkie drgania niż normalna żarówka. Chętnie bym sobie założył bo często zdarza mi się latać po zmroku, a oryginalne oświetlenie nie bardzo mi odpowiada. Tylko zastanawiam się czy jest sens. Co o tym myślicie?
nad czym się tu zastanawiać przetwornicy nic nie będzie!!!
a palnik kosztuje 20zł!!! to taniej niż jakiś nightbraker czy philips cośtam!
Więc zakładaj xenon ciesz się światłem na max i nie myśl o tym bo to chyba najtańsza część exploatacyjna będzie do haliny
[ Dodano: Czw Gru 02, 2010 10:19 am ] weź sobie zestaw samochodowy i zostaw drugą połowę na zapas teraz zestawy można poniżej 130zł kupić!