Mam pytanie, moja 929 ma fabryczny błotnik, chlapacz czy jak mu tam z tyłu.
Jak dla mnie to nie wygląda i chciałbym się go pozbyć.
Problem w tym że nie chcę go po prostu chamsko skrócić bo potem do ewentualnej odsprzedaży może się przydać.
Czy ktoś z was miał taki błotnik i zastąpił go jakimś super ekstra rozwiązaniem na którym można przymocować rejestrację i kierunki tylne bo one też się na nim trzymają?
Nie wiem jak w sc44 ale u mnie w sc50 zasotał wywalony oryginalne mocowanie pod tablice, a ktoś dał kawałek nierdzewnej blachy w odpowiedni sposób wygięty Tu masz tak mniej wiecej \
http://www.bikepics.com/pictures/1895833/
No i po zawodach.
Chwyciłem wczoraj nożyk do tapet i po prostu obciąłem błotnik na wysokości tablicy rej. Wyprofilowałem krawędzie papierem ściernym i jest elegancko.
Wieczorem postaram się wrzucić fotki przed i po zabiegu
ja mialem cos takiego cale wypelnienie z kierunkami led na ebayu dalem 150zl do 929 tez takie zestawy widzialem gargamel znajomy montowalt o r1 2002r ogolnie dobrze spasowane sa wersje z dziurami juz wycietymi do lampy i takie ktore trzeba wyciac sobie mozna wtdy cos pobawic sie z ledami jaksc tego taka sobie po jakims 3 tys km w miejcach mocowan pod spodem zaczely sie robic male pekniecia na lakierze niejest to widoczne tak bardzo od spodu no ale zawsze jest