subesm pisze:tak apropo jak juz jesteśmy przy zadupkach macie moze zdjecia a moze dopasowywał ktos od 954 albo 929 do sc-33 z 99 roku?? Trzeba zmieniać stelarz tylni czy podejdzie na orginale ??
orzech pisze:klari, widzę że jesteś oblatany w tym temacie. Mam pytanie, jeśli chciałbym malnąć proszkiem wahacz to czy muszę wybijać łożyska? Z jednej strony są nietypowe łożyska igiełkowe i wydaje mi się że może być problem z dostaniem takich w centrali. Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
spsx pisze:orzech pisze:klari, widzę że jesteś oblatany w tym temacie. Mam pytanie, jeśli chciałbym malnąć proszkiem wahacz to czy muszę wybijać łożyska? Z jednej strony są nietypowe łożyska igiełkowe i wydaje mi się że może być problem z dostaniem takich w centrali. Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
Zakleic sie nie da poniewaz stopi sie foli pod temp. ok. 200 C.
2 podczas piaskowania ta folia zostanie romieciona razem z piachem.
Proponuje kupić pret gwintowany oraz podkładki powiększane. Przeciągnij ten pręt przez otwory z łożyskami i załóż podkładki z jednej i drugiej strony po czym mocno skręć to nakrętkami.
Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości