w sumie to nie bardzo chce go sprzedać, dlatego cena jest taka
powodzenia przy zakupie
macieksc33 pisze:Za dobry motor trzeba zapłacić
Przekonałem się o tym w sobotę.. Dlatego szukam może po lekkim ślizgu, ale żeby technicznie był ok... Plastiki by się naprawiło
Ale jeśli będzie Ci bardziej zależało to pewnie trochę z ceny zejdziesz...
Bo teraz to jest ona bardzo zbliżona do zadbanych modeli 98-99
Nie tyle co przestrzegam jednak moto nie jest takie idealne jak w opisie. Musiało mieć dzwona, bo półka krzywa, ściąga na prawo i na jeździe próbnej wpadł mi w shimę na drugim biegu przy wysokich obrotach... znakiem tego amor nie działa. Czacha jakaś podróbka chińska że tak popękana i widać ślady między półkami na lagach porysowania, czyli coś musiało być.
U mnie nie ma żadnej strony porysowanej, dekle czyściutkie, nic nie cieknie, napęd ma 6000km zrobione, nic nie jest popękane. Niestety ale za dobre moto trzeba zapłacić. Coś o tym wiem, bo sam swojego kupowałem za ciut więcej, a zastanawiałem się nad 929. Tylko jak zobacyzłem te 929 za 13 000 to stwierdziłem, że sobie kupię wcześniejszy model ale za to w super stanie... Szkoda tylko że od razu nie poszedłem w jakiegoś turystyka...
Ja w czerwcu za 96 rok wziąłem 9600 i muszę przyznać, że wizualnie miał wiele do życzenia. Natomiast technicznie był w dość dobrym stanie, żeby nie mówić w bardzo dobrym. Miał luz na główce ramy, jednak silnik i własności jezdne super
Cieszę się, że nie kupiłem
toper-utl pisze:Ostatecznie 3 dni temu kupiłem rocznik 99 za 11380 - fabryczne, nigdy nie poprawiane malowanie - kolor taki jak u "krolika" w profilu, praktycznie zero rys, śruby na obu deklach silnika nigdy nie ruszane, nigdy nie położony - do tej pory nie mogę uwierzyć że w takim stanie się utrzymał. Cyka jak ta lala, jedynie klocki z przodu musiałem wymienić
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości