To po hu# uópywał nowa lampe prze-klei sobie ten pęknięty klosz ?
Jak ci zostanie ten klosz od anglika to jestem na niego chętny xd
hades123 pisze:witam wszystkich wejdzcie na ten link i sprawdzcie czy kolesiowi az tak sie spieszy czy moze moto dojechane?bo ta cena to niska troche hehe pozdrawiam
http://moto.allegro.pl/honda-cbr-929-20 ... 45251.html
olsen pisze:zmieniam danie, to jest profesjonalnie przedłużona ośka koła pod boczne kółeczka
gargamel pisze:Cena jest naprawdę okazyjna a jak wszyscy wiemy 99% okazji w Polsce to miny. Po takiej cenie moto w dobrym stanie schodzi od ręki wśród znajomych w większości przypadków.
danielsavage650 pisze:gargamel pisze:Cena jest naprawdę okazyjna a jak wszyscy wiemy 99% okazji w Polsce to miny. Po takiej cenie moto w dobrym stanie schodzi od ręki wśród znajomych w większości przypadków.
Witam czytam i zastanawiam sie (bez urazy) czemu każdy szukający motocykla szuka okazji cenowej!jak najtaniej ...a nie lepiej dołożyć troche tyś i kupić naprawdę zdrową sztukę i nie martwić sie czym nasze moto nas zaskoczy w sezonie jak i również jak odbije sie to na kieszeni....ja za swoja dałem 9 tyś 1996 rok sezon za mną i zadowolony na maxa nie żąluje ani grosza...moje zdanie albo dołożyć troche pln i poczekać lub kupić starszy rocznik/model ale w naprawde godnym stanie!
takie moje 2 grosze do tematu..bez urazy...
Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości