Mam pytanko. Właśnie zakupiłem bladego z anglii i na przeglądzie gościu mi nie przepusci oświetlenie przedniej lampy bo ma zły kont świecenia. Czy da rade ustawić bez wiekszych przerubek jest tam regulacja żeby to samemu zrobić ??
Mam pytanko. Właśnie zakupiłem bladego z anglii i na przeglądzie gościu mi nie przepusci oświetlenie przedniej lampy bo ma zły kont świecenia. Czy da rade ustawić bez wiekszych przerubek jest tam regulacja żeby to samemu zrobić ??
Andrius85 pisze:U mnie w mieście wszyscy mają sprzęt do sprawdzania świateł. a po oględzinach lampy zauważyłem ze ma 3 śruby i teraz która jest do czego ??
motobandyta pisze:na przeglądzie najpewniej nawet tego nie sprawdzą. mało która stacja diadnostyczna ma sprzęt do banania motocykli
laguśRR06 pisze:też zakupiłem sc57 z uk tylko jeszcze nie przywiozłem do pl.miałeś jakieś problemy przy rejestracji w polsce?? a cha i jakie dokumenty miałeś???

Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości