no to się zgadza co mówisz, od handlarza to wiadomo jak jest, zazwyczaj sprzęty w mizernym stanie, kiedyś busy z UK ściągałem i nie powiem ale raczej takie które były warte, nie buble, ponieważ sam nimi wracałem na kołąch z UK i trupów nie kupowałem
co do tej CBR to facet mówi że jest kierowcą i poprostu znalazł ten egzemplarz tam aby nie wracać na pusto to wziął sprzęt do sprzedania, ile w tym prawdy to nie wiem, wiem że jeśli się nie obejrzy motocykla na własne oczy to nic nie będzie wiadomo, tym bardziej na żywo musze z gościem porozmawiać to będę wiedział czy kręci czy nie, czy jest handlarzem czy nie, wiem jak podejść sprzedającego
a może chłopaki ktoś z Was mieszka w okolicy, i mógł by zobaczyć ten motocykl, chociaż wizualnie i posłuchać silnika, bo napadało śniegu teraz więć na próżno mi tam jechać, bo nawet sie nie przejadę, a jechać 180 km żeby obejrzeć plastiki to też troche szkoda, poczekał bym na lepszą pogode żeby już się chociaż przejechać i zobaczyć jak się zachowuje motocykl podczas jazdy, był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł to dla mnie zrobić