Chłopaki wszystkim dziękuję za miłe słowa i jest mi bardzo miło że Wam podoba się moja maszynka. Z niecierpliwością wyczekuje ciepłych dni kiedy wreszcie będzie można wystawić maszynę i przewietrzyć się na Niej Jeszcze raz wielkie dzięki za miłe słowa i podpowiedzi odnośnie szyby. Musze się wziąć za ten temat.
Muszę przyznać ze kilkakrotnie słyszałem taki zwrot w moim kierunku szczególnie kiedy jestem ubrany w kombinerek i kask z ciemna szybka. Najczęściej słowo "Kosmita" ciśnie się w usta seniorów Zapraszam na letnie wspólne przeloty po nadmorskich rewirach
witam ,odnosnie szyby, ostatnio zdecydowalem sie na szybe MRA i nabylem od nich http://www.motoakcesoria.com/1000-szyba ... p-671.html ,spasowanie dobre tylko rozni sie od oryginalu tym ze nie ma dwoch dolnych otworow montazowych
pozdro i byle do wiosny
Dzięki a-Tomek za podpowiedź tym bardziej ze właśnie dostałem SMS z rabatem 27% za sprawa zakupu kasku u nich. Powiedz mi jeszcze czy kupowales szybę czarna czy w innym kolorze? Ja chcę kupić najciemniejsza czarna.
witam. Julson ten rabat to chyba od moto-akcesoria.pl dostales ,a ja zakupilem od motoakcesoria.com tak ja w linku podalem to dwie rozne firmy ponoc sa wylacznym importerem tej firmy MRA ,wybralem szybe lekko przyciemniana (mi to pod grafit podchodzi-ladna),jak bedziesz testowal predkosc max to lepsza lekkoprzyciemniana bedzie cos widac
O masz! Rzeczywiście kask kupiłem w moto-akcesoria.pl. Muszę poszukać. Jestem przekonany do czarnej szyby bo wymyśliłem sobie ze wszystkie ziańy w motocyklu w kolorze czarnym. Racjonalnie widzę swoje umiejętności więc nie planuje testować max prędkości Sprawdziłem właśnie na stronie M.A.pl i maja na zamówienie szybę o której myśle. Muszę zadzwonić i zorientować się co i jak.
Jeszcze raz dzięki.
w M.A.pl szyba ta jesli pametam kosztuje 354zl ,a rabat 27% daja na produkty bodajze ktore sa dostepne 24h tak przynajmniej mi napisali sam sie u nich rozgladalem,a ja dalem 284zl w MA.com,gdzie mieli od reki dostepne