tomekn pisze:dla mnie dziwny jest fakt, że ja prowadząc warsztat, kupuję ten olej hurtowo w beczce 60l drożej za litr niż na allegro można w bance 4l
rozumie ze są rożne źródła, firmy importują indywidualnie duże ilości ale chyba trochę dziwna sprawa
tomekn pisze:dla mnie dziwny jest fakt, że ja prowadząc warsztat, kupuję ten olej hurtowo w beczce 60l drożej za litr niż na allegro można w bance 4l
rozumie ze są rożne źródła, firmy importują indywidualnie duże ilości ale chyba trochę dziwna sprawa
Irmscher pisze:tomekn pisze:dla mnie dziwny jest fakt, że ja prowadząc warsztat, kupuję ten olej hurtowo w beczce 60l drożej za litr niż na allegro można w bance 4l
to słabe dojścia masz kolego, w październiku i listopadzie ten olej przez wiodące hurtownie był sprzedawany w 4 litrowych opakowaniach w cenie znacznie lepszej niż w 60l i kilka procent taniej niż najtańsze na allegro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości