):)
stashekcn pisze:Oj, mama więcej nie da auta na głupie wyjazdy... Lubie tych młodych fachowców, co to doświadczenie złapali prenumerując "mootcykl" i "auto-świat". Ja na takich wyłudzaczy, to mam przygotowanego psa, z którym mogą dyskutować o tym i o wym ....
roksc33 pisze:odpisuje dopiero teraz poniewaz jestem doroslym czlowiekiem pracuje mam zone i dziecko, buduje dom i nie mam czasu na siedzenie 24h/h na forum a wiec tak:
zajmuje sie motocyklami jakies 10 lat. motocykl mial spawana rame... dzien pozniej kupilem identycznego i moge zrobic zdjecia. jezeli ktos ma do mnie jakies obiekcje to zapraszam do rozmowy na temat motocykli.... zdjecie z tabliczka znamionowa. rama pekala od dolu w gore glowki ramy, i spaw jest poprawiony...
SPAW PO STRONIE TABLICZKI ZNAMIONOWEJ NIE JEST FABRYCZNY LUDZIE!!!! przeciez to widac golym okiem. przeciez widac ze gestosc spawu do polowy jest polozona inna poniewaz w tym miejscu pekalo...a moze chinczykowi braklo gazu do spawania i zanim uzupelnil gaz to ustawil inne wartosc?):)
motocykl sluzyl do stunt ma skrocona czache i szybe zeby siadzac na baku z nogami na czaszy i jezdzic na kole...
Jezeli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci to zrobie zdjecie jutro z rana mojego motocykla i popoludniu takiego samego motocykla ktory ma kolega .i gwarantuje ze nigdzie niema kladzonej lagi(spawu do polowy i od polowy do gory inny)
panowie i panie. facet w ogloszeniu mial jasno napisane 100% bzwypadek. ogranicznik skasowany. dolna polka nowa... opona z felga kierunkowo zle zalozona. wahacz ma slady od zerwanego lancucha, ssanie trzeba trzymac zeby chodzil na ssaniu(a moze sie CENZURA nieznam i tak ma byc?)czacha i zadupek malowany. dzwignia zmiany biegów bez tulejki lata jakby mial zaraz odpasc. mocowanie airboxu urwane. MAm dalej wymieniac?Nie wspomne o przebiegu 8tys mil. 13 tys km.!!!
JA nawet niechcialem negocjowac ceny bo za 5 tys zl nikt o zdrowych zmyslach by nie kupil!!!!
[ Dodano: Wto Mar 12, 2013 2:41 am ]stashekcn pisze:Oj, mama więcej nie da auta na głupie wyjazdy... Lubie tych młodych fachowców, co to doświadczenie złapali prenumerując "mootcykl" i "auto-świat". Ja na takich wyłudzaczy, to mam przygotowanego psa, z którym mogą dyskutować o tym i o wym ....
w tym momencie mnie obrazasz a czegos takiego nie toleruje. do Cieszyna mam rzut berete jezeli chcesz porozmawiac. a jezeli zaslaniasz sie psem to znaczy ze niezly kocurek z ciebie
JUTRO TO DOKLADNIE UDOWODNIE ROBIAC W DWOCH INNYCH EGZEPLARZACH Z TEGO SAMEGO ROCZNIKA ZDJECIE I BEDE RZADAL PRZEPROSIN OD PIANOBIJCOW W TYM TEMACIE.
http://www.voila.pl/061/0hdjj/?1 tutaj poruwnanie.
stashekcn pisze:Oj, mama więcej nie da auta na głupie wyjazdy... Lubie tych młodych fachowców, co to doświadczenie złapali prenumerując "mootcykl" i "auto-świat". Ja na takich wyłudzaczy, to mam przygotowanego psa, z którym mogą dyskutować o tym i o wym ....
Oglądłem foty ktore wrzuciłeś i rzeczywiście jest inny ten spaw od dołu... Chyle czoła
.. tak że deko się zaplatałeś w ostrożności
.. ale spoko .. zerwany ogranicznik to już inna bajka ...
... zatrudnię go OD RAZU !!!! Będę milionerem za pół roku
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości