heko55 pisze:jakub-nt pisze:Ja osobiście wole dobrze wykonane, nowe kombi które dopasuje się do Ciebie i jest tylko dla Ciebie niż stare CENZURA, przepocone Dainese które dopasowało się do poprzedniego właści
Dziwne nie? Lepsze zużyte kombi firmowe, niż dobrze wykonane nowe "no name"? wg Ciebie? Gratuluje.
kolega pytał: mam takie pytanko, słyszał ktoś może o firmie HYPNOTIK ???
Twoja odp:wygląda jak damski
To jest dopiero esencja wypowiedzi, wystarczy jedno słowo i wszyscy już wszystko wiedzą, jesteś niezły "wszechwiedzący książe ciemności" Pomyśl zanim napiszesz. Albo nie pisz nic jeśli nie myślisz, ja nie krytykuje wypowiedzi innych, staram się pomóc.

A to się wywiązała dyskusja ... Każdy jeździ w tym czym dobrze się czuje. Ja mam TTI i nie narzekam. Nawet kilku chłopakom w "wypasionych" kombiakach mój się podobal. Mi dobrze jest w tym co mam. Ja swój kupiłem jak jeszcze nie było żadnych opinii o tej firmie , pomyślałem sobie jak nie spróbuje to sie nie dowiem. Kombinezon i tak nie jest wieczny, tak wiec kikla lat i kolejny. A czy wytrzyma 5 lat czy 6 to juz nie gra roli. Ciekawy jestem ilu z Was jeździ 6 lat w tym samym kombi? I jak on teraz wygląda?
od tego jest forum żeby każdy mógł swoją opinie wyrazić, a krytykowanie jeden drugiego do niczego nie prowadzi
jeden woli nowe kombi drugi stare, jednego stać żeby kupić drogie, a drugi szuka czegoś tańszego, to już sprawa indywidualna
nie napisałem, że chce w idealnym stanie to pomyślałeś, że chce "zużyte, zniszczone, stare, przepocone kombi np. Dainese"