HardcoreHooliga pisze:Jak to nie bedzie panewka to macie u mnie po browarku, jesli panewka to podam nr konta, na ktore litosciwi dobroczyncy moga przelac datki na nowy piec z dopiskiem "pomagamy spelniac marzenia"
dobre

HardcoreHooliga pisze:Jak to nie bedzie panewka to macie u mnie po browarku, jesli panewka to podam nr konta, na ktore litosciwi dobroczyncy moga przelac datki na nowy piec z dopiskiem "pomagamy spelniac marzenia"
AkumIZocha pisze:Kolego zasmuce Cie ale to halasuje jak panewka, szukaj pieca od 929 lub 954, od 1000rr da sie przelozyc ale to naprawde bardzo duzo przeróbek, bardzo trudne.
HardcoreHooliga pisze:jutro jak znajde chwile spuszcze olej, jesli nic w nim nie bedzie to pozniej niech mechanik sie glowi bo ja szczerze to jestem tylko "kierowca", a mechanik ze mnie jak z koziej dupy trabka
a jesli okaze sie najgorsze, ze to panewka to przeciez nie bede czekal na "okazje" az ktos sie rozwali i sprzeda mi silnik, predzej sprzedam go na czesci
cbrstreet pisze:HardcoreHooliga pisze:jutro jak znajde chwile spuszcze olej, jesli nic w nim nie bedzie to pozniej niech mechanik sie glowi bo ja szczerze to jestem tylko "kierowca", a mechanik ze mnie jak z koziej dupy trabka
a jesli okaze sie najgorsze, ze to panewka to przeciez nie bede czekal na "okazje" az ktos sie rozwali i sprzeda mi silnik, predzej sprzedam go na czesci
twoje moto twoja kasaja mam prawie cały silnik w częściach wystawiam wszędzie i nić lipa mało kto zainteresowany za dobrą cenę to ja to wezmę i poczekam
BACA pisze:no ja tez taki kupilem, ale jak przyszedł kurier i zobaczylem to co bylo na palecie to myslalem ze sie przewroce, na zdjeciach silnik byl bez ryski dekle ok, a tu nie dosc co chyba 4 szpilki od kolektorow złamane to sie 2 dni meczylem zeby zrobic z tym porzadek, dekiel prawy pekniety, lewy zdarty praktycznie do zera, uchwyty do pluga w misce połamane i jeszcze pare rzeczy tam bylo, a za silnik dalem 2900zl, moze i byl po wypadku ale to chyba musial pociag po nim przejechac, jestem od momentu jak kupiłem SC33 tak cięty na oszustow ze masakra i juz nigdy nie kupie moto od osoby ktorej nie znam, jedynie dobre bylo ze silnik chodzil bez zarzutu
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość