cbrstreet pisze:roksc33 mógł by ktoś przekręcić przebieg jak moto ma 80tyśbez sensu
chodzilo mi o o ze 80tys to on mogl miec w 2005roku.
a jezeli chcesz poznac realia to poswiec 30 minut na mobile autoscout i inne portale gieldowe zagraniczne. bo na naszym polskim allegro nie usiaczysz motocykla cbr1100xx z przebiegiem 100tkm jakich np. jest mnustwo na w/w stronach. a wkoncu wiele motocykl jest z niemcowni. moich dwoch kolegow wozi motoykle z włoch.I rzadko ktory motocykl przyjezdzajacy stamtad ma wiecej niz 30tkm i tam motocykli jest duzo wiecej niz w pl oraz warunki sa duzo dluzsze sprzyjajace jezdzie. a czym sie rozni polak od włocha tylko tym ze wlosi maja wiekszego bzika na punkcie motoryzacji nie tylko motocykli. ducati benelli ferrari lamorghini wszystko jest wloskie.
Druga sprawa chcialbym przytoczyc slowa naszego brata forumowegmoo pepka.
Gosc ma gazete jakas gielde motocyklowa z 2004 badz 2005 roku. i motocykle typu 929 i 954 to w tamtych latach byla nowosc i ceny oscylowaly 25 a 35 tys zl. i na kazdym ogloszeniu motocykl sredni 3-5 letni mial przebieg 30tkm co w tamtych czasach mozna byloby przyjac za realny.
teraz mamy 2013 czyli srednio motoykl sc44 i sc50 maja po 10 lat. zajrzyj na allegro i sam sobie dopowiedz reszte mojej wypowiedzi.
a moze wszytskie 929 i 954 od 2005 do 2013 staly niejezdzone????
moja zona jezdzi renault megane 2 z 2007roku z przbiegiem 358tkm