pewnie, że chciał to zmienił i jego sprawa ale jak wrzucił foty to raczej oczekuje komentarza a każdy ma prawo powiedzieć swoje zdanie
mi osobiście też ta przeróbka wydaje się bezsensowna, bo zniszczyć klasyka żeby odmłodzić wygląd o kilka lat???
sam mam sc28 z pierwszych lat w mojej małej kolekcji i jestem dumny, że jest w 100% oryginalna. Tych motocykli jest coraz mniej i jak dla mnie godne podziwu jest odbudowywanie oryginału a nie niszczenie go.
Zrobiłem aplikacje po pierwsze: bo taką miałem chęc , po drugie bo moto wyrwalem w smiesznej cenie w zeszlym sezonie, ale plastiki wołały o pomste do nieba, a dostałem od goscia w mega dobrej cenie, wiec zalozyłem a po trzecie, rozumując twoim tokiem trzeba było by jechać wszystkich którzy przerabiają te klasyki pod stunt. O gustach poprostu sie nie dyskutuje
Wg mnie przeróbka wyszła jak najbardziej na plus. Gdyby to był motocykl w stanie oryginalnym to wtedy jak najbardziej należy się tego trzymać.. Ale ten wiśniowy kolor.. Wieś tańczy i śpiewa... A teraz po aplikacji nowych owiewek moto nabrało charakteru. Najważniejsze żeby właścicielowi podobał się i miał radość z jazdy .