.Czy blady będzie dla mnie dobry ?
Boje się że może mieć trochę za dużo mocy. mam 180cm i ważę 74kg o wagę baldego w sumie się nie martwię bo miałem cięższe maszyny. Co wy na to ?
Pozdrawiam
.Czy blady będzie dla mnie dobry ?
i na trase jest motocyklem zajebistym spalanie nie duże bo na trasie do 180 spalil mi 5.2 - 5.5 zależy jak się odkrecalo powyżej 200 to już 6,5 - 7 a jak ja kręcisz caly czas to
spalanie schodzi na drugi plan
ogolnie motocykl bardzo fajny i silniki bardzo wytrzymale. Wiec ja bym się nie zastanawial.
na jedynce jak szarpniesz od 5-6 tyss to Gumowanko
Raz mnie złapali i dziekuje
trochę z portfela ubylo.
z przerwami co 200 km na postoj, wode i kibelek
i z reka na sercu mogę powiedzieć ze gnaty bolec cie nie będą
przejechałem 1300 km zrobiłem pare przysiadów porozciagalem się i jak nowo narodzony można latac dalej
spalanie tez tak jak pisałem
DOBRA GUMA TO PODSTAWA
Fireblade2684 pisze:Co do jazdy Fajerem tak jak pisałem robilem na nim 1300 km na jeden strzalz przerwami co 200 km na postoj, wode i kibelek
i z reka na sercu mogę powiedzieć ze gnaty bolec cie nie będą
z przerwami co 200 km
paliwa starcza na więcej ale z doświadczenia na takim dystansie wiem ze co 200 km zrobić postoj na 10 min wystarczy rozprostować się porozcigac i można jechać dalej
w nocy
( nie było wyboru to się jechalo ) tak ze po całej trasie szczególnie latem jak latałem to obolaly nie byłem fajer jest bardzo wygodnym motocyklem.
sam przeważnie latam z tad bo nikomu się niechce
bo za daleko
jednak du*a mnie bolała nieziemsko
a nadgarstki - zmieniłem pozycję na moto i jest lepiej. Jeszcze tylko przesunąć trochę dźwignie sprzęgła i będzie git!
ale też nie jechałem wyścigowo - 1szy sezon to mój był. 13h wracałem znad morza, średnia jakieś 60km/h ale nie śpieszyło mi się
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości