Witam,
Dzięki za cenne uwagi ale trochę to wszytko nie na temat.
Czy wystarcza do codziennej jazdy H4+H7- niestety nie starcza. Nie chcę zgadywać ale u mnie światło mijania świeci kiepsko i blisko, oczywiście mogę je podnieść ale jakości świecenia to nie poprawi. Nie wiem czemu tak jest ale ładowanie jest ok, żarówki markowe - może odblask? Być może a i w takim przypadku nie żal przerabiania lampek, szczególnie że są na allegro soczewki bixenon z adapterami H4.
Co do reszty rad - co ma mi poprawić xenon w długich jak ja na mijania sobie nie radzę? Szczególnie xenon świecący na niebiesko jak koguty w radiowozie?
Wkładanie HID-a do odbłyśnika jest ostatecznością jakiej nie biorę jeszcze pod uwagę, to ścierwo wypala źrenice jadącym z naprzeciwka - no chyba że jakimś cudem odblask w RR jest inny niż wszystkie i nie gubi granicy "światłocienia".
Jedyne co sprawdzę to te żarówki Philipsa ale parę już żarówek przerobiłem w autach typu +30%+60% i innych ale efekt był raczej znikomy a już na pewno nie porównałbym takiej żarówki z xenonem jak to ktoś tu napisał.
Jak coś wydumam to się pochwalę.
Z innej beczki... mam lampę H4+H7 i w mijania mam odblask ze szkłem... czy są lampy z odblaskami z prawej i lewej bez szkła(coś takiego widziałem ale nie jestem pewien)??