pozdrawiam
jak dla mnie to oczywiste jest, że jak coś zadbane to może być troche droższe. Ja rok temu zapłaciłem za swoją o rok młodszą i lekko draśniętą niecałe 11 koła, a od tamtej pory ceny poleciały troche na ryj. Dziś 2-3 letnie moto kosztuje około 20 tysięcy więc bez przesady.
pezik pisze:stoi długo, bo moze właściciel nie chce zejść z ceny. Tak czasem jest, ze niektórzy tak cenią swoje, że nie obchodzi ich cena rynkowajak dla mnie to oczywiste jest, że jak coś zadbane to może być troche droższe. Ja rok temu zapłaciłem za swoją o rok młodszą i lekko draśniętą niecałe 11 koła, a od tamtej pory ceny poleciały troche na ryj. Dziś 2-3 letnie moto kosztuje około 20 tysięcy więc bez przesady.
w sezonie kumpel był po sc33 na zdjeciach ładna , czarna rama , juz na streeta zrobiona (a taka juz chciał kupic) a jak zrobił "ogledziny" to zenada , z ramy szpachla odchodziła i dlatego była czarna, w silniku cos stukało ... gosc mowił ze to łancuszek a CENZURA wie czy to nie panewka tak ze trzeba moto dobrze ogladnac , mogł bym podac wiele innych przykładow z mojego doswiadczenia ale jak narazie sam w minę nie wpadłem ...ale sie rozpisałem ;p pozdro
Pozdrawiam i dzieki wam za wszystkie posty.
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości