no w tym roku to juz raczej dobrej sztuki taniej nie dostaniesz.Luki213 pisze:chyba ze masz wiecej kasy i mozesz te za 17tys kupic
[ Dodano: Nie Lut 22, 2009 8:23 pm ]
chodzi mi o teraz,wiosne i lato bo na jesien nie wiadomo jak to bedzie:):)
no w tym roku to juz raczej dobrej sztuki taniej nie dostaniesz.Luki213 pisze:chyba ze masz wiecej kasy i mozesz te za 17tys kupic
szczupakq pisze:Przegiąłeś z tą ceną. 17tys to max za 954- takie jest moje zdanie.
Wiec mysle ze 19 tys za sprzet naprawde uchowany o jaki ciezko nie tylko w Polsce ale i na zachodzie ( 954 jakby nie bylo to kilka lat juz ma) to nie jest jakies niezwykłe przegięcie z ceną, tym bardziej nie pisz tak jeśli nie widziałeś sprzeta na żywo, gwarantuje Ci że wielu takich 954 nie zobaczysz;) Nie bede juz tu reklamowac swojego sprzeta bo prawdopodobnie go zostawie sobie, chcialem sprzedac poniewaz chwilowo myslalem o Daytonie 675, ale w sumie nic ja nie jezdzilem, blachy ma zaledwie kilka dni to grzechem byloby sie nią nienacieszyc chociaz troszku
Motocykl mial mi sluzyc dluzszy czas niestety ksiądz zabił mi motor:(
kubahsb pisze:ze co z ksiedzem ? ; p
lukaszcbr pisze:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M905074
co sadzicie o tym jest za 16 tys do oddania, wiem ze malowana owiewka przednia i dwie boczne. moze ogladal ktos ten motocykl...
, ten biały w garwolinie może wyglądać całkiem całkiem tylko trzeba na żywca obejrzeć . A tak na marginesie te 929 w niby repsolu (tajwan ) stało na allegro pod koniec lata .A na stund poland klient w akcie desperacji (brak gotówki ) chciał odać go już za 11 tyś ,więc na wiosnę trochę przegiął. Szczerze to co było mówione wcześniej na chwile obecną na ALLegro CENZURA wieje calkiem dobre sztuki były w październiku i listopadzie
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość