NONONO Beti nikt Ci tu źle nie życzy Wg mnie Cziken po porstu miał w planie zrobic z Ciebie i Twojego Franka gwaizdy freestyle`u No ale, że szkoda takiego przystojniaka z owiewek obdzierać, to GOMPKOWA bambuła na pewno znajdze mase innych zastosowań np: element artystyczno ozdobny na biurko albo pokrowiec na długopisy, na pewno coś wykombinujesz
Buhahahaha no pomysł z piórnikiem jest genialny A gompkowy brelok można także zaczepić do długopisu i w salonie HONDY nieźle przyszpanować przy klientach :wink: Wyobraź sobie jak podpisujesz fakturę i klient ślini się na widok gompki dyndającej na długopisie, która delikatnie zahacza o twój nadgarstek W ten sposób możesz mieć każdego przystojniaka :wink: A jak umiejętnie i oscentacyjnie potem odłożysz ten słynny długopis do piórnika z bambuły to sex bedzie niezapomniany jeszcze tego samego wieczoru
dzieki Wam poplakalem sie ze smiechu.... i winiucho nie potrzebne..... Kurde musze zrobic wycieczke ze sprzetem do Ciebie bo bardzo chce taki brelok a i moze piornik
beti pisze:to może tego spota fireblade.pl u czikena zrobimy ??
Hehe moze lepiej nie bo by miał pełne rece roboty zamiast odpoczywac:):):) Wyobrazasz sobie jakby kazdy kto by przyjechał chciałby zeby mu przejzał moto:):) heheheh
Beti Sarenko kochana wpadnij sama a ja się przygotuję i kupię winka...te lepsze za pinć pindziesiont Smak może nie najlepszy...ale CENZURA konkret :twisted: :twisted: :twisted: Wiem !!! Kupim po dwa "grzmoty" na twarz, zobaczysz jakie uderzenie "biały kielich" to przy grzmocie oranżada