.
takie ciąganie na 1,2 biegu co chwilę do odciny zbyt zdrowe nie jest
Z ładowaniem się uporałem, kupiłem nowy altek. Odnośnie 1 biegu bez problemu wstaje z gazu przed 4 tys obr, ostatnio próbowałem z 2 lecz bez skutku raz całkowicie przypadkowo mi się przód lekko odkleił. Dodam od siebie że robię to z czterema literami maksymalnie wysuniętymi ku tyłowi i na prostych rękach. Przełożenia standardowe.

Przy czym słowo "szarpnąć" uznaję tu za łagodne i płynne podniesienie koła, a nie walczenie z maszyną i szarpanie jak dzika za uszy.
), czyli musimy uchwycić manetę zdecydowanie wyżej (wygięty do góry nadgarstek), wtedy mamy do dyspozycji prawie cały zakres pracy manetki i znacznie łatwiej złapać pion
można przez przypadek wystrzelić w górę 
ja mam problem z podniesieniem na drugim biegu, robie ten "trik" co kolega wyżej pisał, ale wydaje mi sie ze mam za krótkie ręce do tego i nie daje rady szarpnąć kierownicą. Nie umiem sie przesunąć do tyłu, cały czas dotykam przyrodzeniem (:P) baku. Jak sie troszke odsunę od niego to jest mi strasznie nie wygodnie i rece mam prawie że na maksa wyciągniete. Jakieś rady?
Wróć do Szkoła jazdy, stunt, tricki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość