Kurde urlop planowany mam na drugą połowę lipca i tez do tego czasu będę miał trochę kasy odłożone . Jeśli coś się przez te pół roku mi nie zmieni to się pisze
Aktualizujemy liste. roksc33 na najlepszym motocyklu jakie sa czyli Yamaha. ziutek. chlop pochodzi z miejsca gdzie psy zjadly budy. mati1490 nasz forumowy pantofel:)
roksc33 pisze:Chyba se kuzwa jaja robisz ze nad morzem nie byles???? to tak jakby miec honde i nie robic w niej ladowania...
dobre !! mialem dwie hondy nie robilem w żadnej ładowania ale za to raz nad morzem byłem a mam całe 200km do najbliższego miejsca heheheehhee ale za to w górach i nigdzie dalej nie byłem poza okolicami warszawy, ale kiedyś na starość pojade na jakiś trip jak się rozwiode a synek dorośnie
jak bedziecie przez mazury jechać to się gdzieś spotkamy
Jak już zjedziecie w moje pomorskie rewiry to się chętnie z Wami przejadę,poznam wreszcie kogoś z forum, no i może się na tor w pszczółkach zmówimy żadna to rewelacja,ale pobawić się można
W poprzednim sezonie chciałem pojechać na Hel, ale coś "nie pykło" w 2016 już nie odpuszczę i musi mnie tam wywiać, tym bardziej ze mam Hondę i jeszcze nad morzem nią nie byłem Jestem z Białego wiec chętnie podpiął bym się pod wycieczkę. Po wstępnych rozmowach miał bym jeszcze 3 kompanów ze sobą. Informujcie na bieżąco