Ja tam nie raz byłem nad Soliną chyba z 10 razy i widziałem mnóstwo motocykli na podwórkach i w trasie, sam dwa razy na moto byłem, Znam gościa z Soliny który ma pole namiotowe i domki, zawsze u niego się zatrzymywałem i znamy się już po prostu z natury, jest to ośrodek Brzoza tam na pewno nas przyjmą )
To zobaczymy może 3 nocki się ogarnie jak będzie miejscówa dobra ja tam mogę jechać w bieszczady nad morze a później jeszcze was odprowadzić do KRK ogulnie to może ktoś jeszcze weźmie żonę ze sobą ? bo mojej trochę mniej się będzie nudziło
MAti ja mam synka 8 latka. i pare dni po majowce ma komunie... i tak juz swoje uslyszalem na temat wyjazdu. jak sie hajtalismy to obiecalem ze na motocyklu jezdzic nie bede.... na zaloty jezdzilem do zony i pod domem miala piekne 200metrow nowiutkiego asfaltu. zawsze w pionie odjezdzalem
Mati1490 elbląg Michals ostróda Tom radom Ziutek okolice radom roksc33 Zory Katowice Mike Wrocław Mlc1990 Katowice / Jaworzno Jak bedzie ktoś bukował miejsca / nocleg to naturalnie mnie tez dołączcie
To jednak solina? robimy jakieś zrzutki na rezerwacje wstępną noclegu, miejscu musi być pewne, żeby sprzęty mogły stać bez szkód, najlepiej jakby stały jeszcze pod jakimś dachem:d