Witam zawsze chciałem być posiadaczem 954 już przed kupnem 929 szukałem tego modelu niestety same ulepy mi się trafiały teraz myśle że się udało kupić całkiem przyzwoity motocykl mam nadzieję, że się spodoba pozdrawiam.
Wiem Wiem na wydech nie mogę patrzeć ale na coś ciekawego muszę uzbierać gotówki tak samo tylny plastik długi do połowy koła ale z czasem motocykl przygotuje pod siebie
Piękne moto Gratuluje zakupu niech służy i jeździ !!!! Co do wydechu jak kolega pisze wyżej nic nie kupuj skracaj go i tyle. Będzie lepiej chodzi lepiej wyglądał. Jak co służymy pomocą
A co innego może być za 400 zł z Chin, nie zdziwiłbym się, jakby to było plasteliny. Chyba masz świadomość, że koło yoshi to nawet nie leżało. Już chyba wolałbym dołożyć trochę i kupić dominatora, serio, chociaż żyłbym ze świadomością, że wsparłem polską firmę.
gratuluje ! dla mnie to najpiekniejsze malowanie jakie było 954 nigdy takiej nie widzialem na wlasne oczy w oryginale tlumik fakt za dlugi wystarczy skrocic i latać i do glowy nie brać