RudiszRR pisze:dziwi mnie cena blotnika 750 zl
niestety tyle policzylo ASO za OEM :evil: poprzedni (az glupio sie przyznac) niestety polamalem przy pomocy blokady na tarcze :evil: a ze sprzet byl prawie nowka to chcialem miec to na cacy (no bo jak? nowy motocykl i z polamanym blotnikiem???

) i wtedy nawet nie staralem sie szukac taniej, nie wiem dlaczego
RudiszRR pisze:dziwi mnie(...)cena przewodow 500zl
to jest cena za 4 sztuki HEL -2 przednie, tylny i sprzeglowy, a nie za 3 sztuki, jesli znalazlbys taki zestaw za 200 to na prawde masz dar wyszukiwania okazji
RudiszRR pisze:tak samo kierunki sam kupowalem i wynioslo mnie to 250 a nie 500
nie wiem na ile aktualne masz zdjecia na bikepics.com ale ja tam nie widze kierunkow LighTech, ja chcialem miec akurat te a nie inne bo jako jedyne podobaly mi sie z ksztaltu. i co z tego ze na allegro sa kierunki po 30zl, skoro wg mnie kierunki w ksztalcie strzalki, grotu itp wygladaja jak g*wno w lesie
bycmoze piszac iz "ograniczył bys koszty conajmniej o połowę mając
to samo" chodzilo Ci po prostu o tansze zamienniki lub uzywane, tylko ze dla mnie to nie jest "TO SAMO"
goOly19 pisze:poprostu moze mu lzej przychodzi $$$ i nie musi szukac okazji zeby kupowac taniej a poprostu kupuje tam gdzie mu łatwiej szybciej i lepiej:)
nie sr*m pieniedzmi jesli o to Ci chodzi i niemal zawsze szukam nizszej ceny ale nadal uwazam ze nowy akrap hex za 290$, nowe plastiki oem repsol za 900$ , 4L motula 300v za 90zl, czy nowy komplet diablo rosso za 400zl to poprostu bajki, wiec nie piszcie ze mozna miec "TO SAMO" za ponad polowe mniej
RudiszRR pisze:Chyba ze lubi miec wszystko nowe i oryginalne
no wlasnie ja lubie... motocykle to moja wielka pasja i nie chcialem w tym temacie korzystac z polsrodkow, moge miec kapcie z chin ale nie plastiki w motocyklu
pozdrawiam
lenar