hehe, owiewki nie sa idealne ale oprocz czachy klejonej i jednego boku troche sponiewieranego jak widać na foto ogólnie sa w dobrym stanie ze wszystkimi mocowania a to co brzydkie podmieni sie z moich chinczyków i coś powinno z tego wyjść sensowego, chinczyki maja gruby dobry plastik ale spasowanie i powloka lakiernicza jest kiepska, chciałem kupić owiewki torowe a w cenie owiewek torowych kupiłem oryginalny komplet suzuki za 1130zl
dobra cena, lepszy lekko używany oryginał niż nowy chińczyk, wiadomo sobie to tam można i chinola zakładać ale jak przyjdzie do zmiany konia to wiadomo jak jest. Tu u nas na forum ktos chyba 929 też ma na chinolach, kupił komplet, oryginał schował i jeździ na tych, jak się wywali to nic się nie stanie i to jest bardzo dobre rozwiązanie bo ja to zawsze z obawami wyjeżdżam ładnym motocyklem
ładna sztuka, sam chciałem kupić Suzi K5 lub K6 , ale ostatecznie wylądowałem na 900rr sc33 jednak jestem zadowolony, ale suzi powoduje szybsze bicie serca
zgadza się, ale znajomy zdecydował się na sprzedaż swojej HONDY a jemu mogłem zaufać że nie rozpadnie mi się przy jeżdżeniu i tak stałem się właścicielem HONDY
cała polska już jeździ oczywiście ale u nas na zadupiu czyt. Mazury, niedawno śniegi stopniały hehe i temp jest ledwo powyżej 10st i w końcu można coś podziałać przy moto tak więc suczka dostała świeży olejek 300V i filterek hiflo racing, oraz zacząłem przemianę owiewek tak żeby suzuki było już głównie japońskie a nie chińsko-japońskie hahah, narazie zmieniłem zadupek i prawy boczek bo lewy trzeba podlakierować i dokupić niebieski środek oraz czachę ale dostać czache w normalnych pieniądzach poniżej 500zł to graniczy z cudem więc na spokojnie ale ogarnie się i moto będzie ładne bo póki co nawet przez myśl nie przechodzi mi zmiana motocykla bo ten jest po prostu zaaajebisty i skrojony pode mnie.
tak mnie to wyszło trochę nie świadomie i pochopnie ale nie jest źle hehe boczek główny z k5 środek niebieski z k6 zadupek z k5 hehe trochę taki zlepek k5/6 ale akurat ten niebieski środek jest ładniejszy z k6 niż k5 pełny więc jak dla mnie na plus dobra w końcu foty