a może zrobimy tak że ustawimy się na tej mszy w starej iwicznej, zaczyna się ona o 12 ( temat o tym ) , więc parę minut po 13 będziemy już mogli się przemieścić na wawę, hmm?
ja najprawdopodobniej (kuźwa co za skomplikowane slowo ) będę z kolegą kris_big, który ostatnio zakupił bladego sc57b
.. no ale CENZURA moszna podjechac tam pozniej do spzitala jakeigos i taten jabny festyn....
CENZURA Klne i SORY,ale jestem CENZURA!!! bo jest goraco,odebralem moto i CENZURA nie moglem zlozyc bo moj ojciec CENZURA gdzies powynosil jakies CENZURA klucze, srubki...ja CENZURA...
na dodatek w tej CENZURA wawie na stacjach cpn, to vodke moszna kupic a zarowek do kierunkow od 954 brak..
12V21W mam wciskowe..i niema:(
hmm,,dzisiaj z andrzejem gadalem i sie ustawilem z nim i z Adamem od nas, na telefony... choleria wie,ale napewno min,3 954 beda:D zolta, czerwona i niebieska:D hehe :twisted:
Byłem, zobaczyłem i .... bo tak naprawde nic ciekawego tam nie było. Motocykli malutko, dealerzy za wiele nie pokazali i nie sprzedawali piwka :x
Kręciłem się, szukałem Was chlopaki ale ogólnie lipa i bardzo mało fajerów. Ogólnie po 1,5h odpuściłem. Yarson nie wiem czy przypadkiem nie widziałem cie przejazdem nad Zalewem Zegrzyńskim??
Ja tez w końcu koło 18 byłem. Widziałam dwa fajerki (żółtą 954 i żółtą 1000 z tablicą wygietą pod kątem 90st). Ale żaden z chłopaków, którzy kolo nich stali Yarsona mi nie przypominał i inne blachy 954 miała...
Zjadłem kiełbasę i poleciałem do domu...