Witaj, miałem taki motorek, rok ten sam jak kupiłem miał jakieś 40tysi km, K&N powietrza, wydech Micron nowe gumy. Przy 50tys km został wymieniony rozrząd,regulacja gaźników i zaworów. Cziken stwierdził,że motorek jest ok pod względem mechanicznym, bez problemu go sprzedałem w podobnej cenie w czerwcu ubiegłego roku. Bardzo przyjemna maszyna, nie sugeruj się przebiegiem, to mało realne chyba że ten motor stał w domu jako mebel. jak kolega stwierdził brakuje mu odważnika z lewej strony, dlaczego? obejrzyj go dokładnie i się targuj.Wesołych Świąt!!!
Brak odważnika o niczym nie świadczy!
Mój najzwyczajniej w świecie odpadł podczas ostatniej przejażdżki. Ot tak po prostu po 600 km od zakupu i skręcenia- jak w starej skarpecie-w niej też gubiłem graty-tyle,że wtedy mnie to bawiło :evil:
Moto bardzo ładne-cena nie najmniejsza-ale widać,że wie za co ceni :wink:
jestem tego samego zdania co przedmówcy tyle ze jak na rocznik 97 cena trochę wysoka mym skromnym zdaniem ale oglądnij dokładnie bo może warto ! mam jeszcze jedna prośbę do ciebie ...
NIGDY ALE TO NIGDY WIĘCEJ nie określaj tematu posta w tak nieprzemyślany sposób jak ten teraz ...
na moim forum za takie tematy posty bez czytania lądowały na śmietniku jako SPAM i uważam ze tu tez powinny
Moto bardzo ładne - nawet mój wybredny kolega oko na nim zawiesił Jeżeli stan techniczny jest równie piękny, jak wygląd to trzeba się tylko potargować i przyklepać udaną transakcję.
Pamiętaj, że czym więcej ponarzekasz przy kupnie (nawet ściemniając) tym więcej utargujesz A!!! I musiałby coś zjechać na rejestrację w kraju
Pamiętaj, że czym więcej ponarzekasz przy kupnie (nawet ściemniając) tym więcej utargujesz
Ściemniającym klientom bez krępacji pokazuję drzwi, także jeśli sprzęt jest dobry i sprzedający wie co sprzedaje to wymyślanie wad może się skończyć szukaniem następnego