Dzisiaj jest 08 czerwca 2025, 01:17

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

czym jest dla ciebie motocykl.

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
Rok produkcji: 2005

czym jest dla ciebie motocykl.

Post » 08 kwietnia 2009, 22:51

nic dodac nic ujac na ten temat czym jest dla mnie moto.
Załączniki
ce947a7ed1.jpeg
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: FRANEK
Rok produkcji: 0

Post » 08 kwietnia 2009, 23:00

fajna fota, chyba już każdy widział, ale święta prawda napisana....
Franek mój to jest to, kocham go!

Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98

Post » 08 kwietnia 2009, 23:28

Dla mnie jest to jednośladowy pojazd samochodowy bez nadwozia, posiadający dwa (lub więcej) koła jezdne, wyposażony w silnik spalinowy o pojemności powyżej 50 cm, przeznaczony do przewozu jednej lub dwóch osób :mrgreen:
A tak serio to jest forma rozrywki, oderwania sie od rzeczywistosci,czyms co mnie uspokaja w co warto inwestowac zeby potem CENZURA i tyle, ja nie jestem wylewny, ogolnie to motocykle takie jak szlifierki to zajebista sprawa, i wielki uklon w kierunku malych skosnookich skur****** z kraju kwitnacej wisni ktorzy to wymyslili mimo ze nie dosiegaja stopkami do setow.

Awatar użytkownika

Pochwały: 32
Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
Rok produkcji: 2001

Post » 08 kwietnia 2009, 23:40

gosciu.,.moze wez zabawki i idz do innej piaskownicy np."grono.net" tam masz specow od motocykli i chetnie pogadaja z toba...

aha i skasuj te fotke, bo to mojego kumpla;)|
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej

Awatar użytkownika

Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
Rok produkcji: 1997

Post » 21 kwietnia 2009, 15:24

a Pszczółkę Maje napisał Wodecki dla mnie rotfl2: rotfl2: rotfl2:

Awatar użytkownika

Pochwały: 2
Motocykl: cbr 1000 rr Sp
Rok produkcji: 2015

Post » 21 kwietnia 2009, 16:52

yarson myślałem że to ty jesteś kozakiem na grono.net hihi: sisi fajna fota :one:

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: CBR929

Post » 21 kwietnia 2009, 18:57

eliot strzal w 10tke ; p

Awatar użytkownika

Pochwały: 10
Motocykl: SC33

Post » 21 kwietnia 2009, 19:56

dla mnie motocykle to sposob na zycie - z tego zyje, to lubie, to daje mi satysfakcje z zycia ... cala reszta nic nie warta

to dzieki motocyklom nie pije bo przeciez jutro bedzie piekny dzien na polatanie
to dzieki motocyklom mam fajnych znajomych
to dzieki motocyklom nie mam marudnej zonki i stada dzieciakow na glowie
to dzieki motocyklom pukam czesciej niz inni i nie byle jaki towar
to dzieki motocyklom moje konto w banku ma comiesieczne doladowanie
to dzieki motocyklom jest mi latwo zalatwic to czego normalnie bym nie mogl
to dzieki motocyklom nie musze klaniac sie sasiadom
...

ps . zdjecie jest spoko, ale tekst dobry dla dzieci, miec motocykl a byc motocyklista to znaczaca roznica
Proste drogi sa dla szybkich motocykli... kręte drogi są dla szybkich kierowców... ja wole kręte :)

Awatar użytkownika

Pochwały: 1
Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)

Post » 22 kwietnia 2009, 04:46

stylem życia, pakietem antystresowym..... no napewno nie jest to tylko 200kg CENZURA :diabel2:

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: była sc50, jest sc57b
Rok produkcji: 2007

Post » 22 kwietnia 2009, 11:28

fabiq pisze:
to dzieki motocyklom nie pije bo przeciez jutro bedzie piekny dzien na polatanie
to dzieki motocyklom mam fajnych znajomych
to dzieki motocyklom nie mam marudnej zonki i stada dzieciakow na glowie
to dzieki motocyklom pukam czesciej niz inni i nie byle jaki towar

to dzieki motocyklom jest mi latwo zalatwic to czego normalnie bym nie mogl
to dzieki motocyklom nie musze klaniac sie sasiadom
...

Fabiq extra to ująłeś. Czuję tak samo a mógłbym dodać jeszcze:
to dzięki motocyklom nie siedzę w domu po pracy i nie oglądam tasiemców :)
to dzięki motocyklom mam motywację do cięższej pracy niż inni bo na pasję trzeba zarobić :)
to dzięki motocyklom więcej doświadczyłem i zobaczyłem
to dzięki motocyklom jestem bardziej uważny na drodze kiedy jadę samochodem
to dzięki motocyklom potrafię się odstresować

Ogólnie to dzięki motocyklom same dobre rzeczy w moim życiu się dzieją i nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej :mrgreen:

Awatar użytkownika

Motocykl: SC 33
Rok produkcji: 99

Post » 22 kwietnia 2009, 13:28

Mój "sqrwiel" jest moim kumplem o którego dbam, na którego nie zal mi wydawać pieniądze (jeśli mnie na coś nie stać, odkładam i prędzej czy później robię w nim to co jest do roboty kupując wszystko w miarę możliwości z jak najlepszej pułki) co prawda wciąga on więcej PLN niż moja przyszła małżonka ale odwdzięcza się czymś co zrozumieć mogą tylko inni CENZURA... Jest sposobem życia, spędzania wolnego czasu (lepszym nawet od soczystego blanta z zimnym browarkiem w cieple letnie popołudnie), sposobem oderwania i odreagowania od życia codziennego i jeśli o mnie chodzi spełnieniem marzeń które tliło się we mnie od małolata ...
Nie wiem czy wy tez tak macie ale kiedy w wolny dzień wsiadam na sqrwa cały świat do okola DOSŁOWNIE przestaje istnieć ... jestem tylko ja i on i przepełniające mnie uczucie szczęścia i "wolności" :D

Niestety ma to tez swoje minusy, mam bliskich znajomych niepodzielających mojej pasji i niestety zaciera mi się z nimi kontakt i w pewien sposób oddalamy się od siebie z roku na rok, bo mam mniej czasu na spotkania z nimi a nawet jak już się spotkamy to nie kiedy nie ma tak naprawdę o czym pogadać. Ich nie interesuje moje motocyklowe życie a mi ich życie bez motocykli wydaje się strasznie nudne mimo ze kiedyś spędzaliśmy razem wszystkie wolne chwile ... no ale co zrobić, oni dalej tkwią w matrixie kiedy ja już się obudziłem ;)

btw. Kur** nie poznaje sam siebie :P wywód jak na rozmowach w toku :okulary:

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: była sc50, jest sc57b
Rok produkcji: 2007

Post » 22 kwietnia 2009, 13:54

Marvin pisze:
Niestety ma to tez swoje minusy, mam bliskich znajomych niepodzielających mojej pasji i niestety zaciera mi się z nimi kontakt i w pewien sposób oddalamy się od siebie z roku na rok, bo mam mniej czasu na spotkania z nimi a nawet jak już się spotkamy to nie kiedy nie ma tak naprawdę o czym pogadać. Ich nie interesuje moje motocyklowe życie a mi ich życie bez motocykli wydaje się strasznie nudne mimo ze kiedyś spędzaliśmy razem wszystkie wolne chwile ... no ale co zrobić, oni dalej tkwią w matrixie kiedy ja już się obudziłem ;)

Niestety mam tak samo. Ale cóż...trzeba się s tym pogodzić ;/ BTW ja się czasem też sam nie poznaję, a jak już zacznę coś o moto gadać to znajomi patrzą na mnie jak na dziwaka. Hmmm... Czy ze mną wszystko jest OK?

Następna

Wróć do Ogólne Dyskusje