jazda na trasie 140-180 max 9000 - 10000obr/min ( nie liczac wiosek przez ktore jechalem prawie przepisowo ) spalanie 6l/100 km układ oryginalny końcówka przelotowa ...
Motocykl: były cbr 900 sc33 jest gsxr1000 k7/sc57b
Rok produkcji: 0
» 09 maja 2009, 17:21
Grzesku, nigdy mi tyle nie spaliła ... CENZURA 13 litrów to chyba ze masz pizze z 60 zebow i gumujesz tylko po drodze tam i spowrotem... wez ją moze wyreguluj albo cos bo mi moto pali tak 6-8 ale to 8 to max w jezdzie mieszanej i nie emeryckiej ... ;p
No w mieście prawie nigdy 3 biegu nie wrzucam i co chwile przeciągam ją na jednym,
a pozniej marudza ze kupuja i sie odzywa panewka .... hahaha
[ Dodano: Nie Maj 10, 2009 8:27 pm ] a i wytlumacz mi co w tym takiego fajnego tak jezdzic bo ja to nie rozumiem? chyba ze wyroslem z tego pilowac od swiatel do swiatel na h*j tak? nie lepiej gdzies na obwodnice chociaz wyskoczyc tylko w ten sposob katowac moto? haha kur**wa zal ... no ale to kazdego sprawa jak dba o moto i w sumie jest do tego stworzony ale pozniej kupi taki trauma i placze ze panewka sie odzywa eh... az zal CENZURA kupic od takich wiesniakow motocykl co wlasnie tylko tak uzytkuja moto
hmm moim zdaniem z tego nie trzeba wogóle wyrastać. Mnie mimo ze mam 18 lat i to głupie wiek i ble ble ble... to nie kreci takie piłowanie moto... aż telepie jak sie czyta takie wypowiedzi.. chociaż bede wiedział od kogo napewno nie kupować^^ szkoda ,ze to jeden z wielu... dlatego coraz bardziej umacniam sie w przekonaniu ,ze kupic w Polsce dobre moto z 2 reki to prawie z cudem graniczy...