Jeśli nie masz takiej możliwości to skoro to jest jakiś sklep motocyklowy to pewnie mają serwis... Niech przy Tobie kompresje pomierzą
80 tyś. przebiegu ??? to troche juz przezyl
Dokładnie przebieg spory, ale i cena warta uwagi, a pozatym słyszałem że te maszyny są nie do zaje.....
a co lepiej jakby był przekręcony do 20? jak na ten rok to przebieg całkiem normalny... a nie jak w 3/4 kręcony...
Hehe już o to żeby ostudzić mój zapał postara się ojciec który ze mną pojedzie i za wszelką cenę będzie chciał zaoszczędzić 9 tyś
Hehe już o to żeby ostudzić mój zapał postara się ojciec który ze mną pojedzie i za wszelką cenę będzie chciał zaoszczędzić 9 tyś
Dobra rada to wez sobie jakiegos mechanika bo ojciec niewiele zobaczy a i tak go nie posluchasz bo sie nie zna i jak sam napisales bedzie wymyslal zeby zaoszczedzic wiec po co go sluchac
Miuchus pisze:trzymajcie kciuki, żebym stał się jutro szczęśliwym posiadaczem sprawnego Fajera
Jak narazie wszystko jest ok, jest wsumie małe stukanie, ale to podobno kwestia regulacji na zaworze. No ale nic pojeździmy zobaczymy, ale jak narazie wrażenia są
Byłes tak napalony ze nic by ci nie przeszkadzło zadna wada w kupnie tego sprzeta
Musisz jeszcze tylko zmienić w podpisie "Może jutro fajer" na inny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości