Witam,, nawalił mi licznik w 954, z elektronikiem kolega siedzieliśmy przy tym i nie było wyjścia jak tylko "nowy" licznik zdobyć , Więc zdobyłem wszystko cacy gra i buczy lecz przebieg jest dużo większy niż "oryginalny" niż ten co był na oryginalnym liczniku i nie zgadza się z książką,,,mój by wskazywał około 18500 km na tym teraz założonym mam 26400km,,, co chłopaki i dziewczynki robić z tym fantem???:)
A mi obiło się o uszy że przebieg jest rejstrowany w module czy jakoś tak i zmiana licznika nie ma wpływu na przebieg.... Widać jednak ma Również w swoim miałem zmieniany licznik, wiec przebiegu nie mogę być pewnien... pozostaje mieć nadzieję że jest niższy niż wskazywany
Witam.
Czy przebieg jest pokazywany w milach czy w km ?? Jeśli skasuje i przejade ok 2 km to pokazuje że dopiero przejechałem 1 km. Mierzyłem tą droge samochodem a póżniej motorem. Czy da się to jakoś ustawić ? Prędkościomierz pokazuje w km/h.
Pomnoz sobie przebieg x 1,605 i masz w km, bulic kase a aso zeby zadowolic sie innymi cyferkami, ja sie ciesz bo chociaz mi ch mniej nabija jak jest w milach