No właśnie ostatnio zmieniałem na "funkiel nówkę" (używkę mało śmiganą). Nie chcę aby się zbyt szybko zużywała, więć hm.. powrócę do 2.4bar może, tak jak przed wymianą kapcia i zobaczymy jak się będzie śmigało
logiczne ze upuszczenie powietrza z kapcia pomorze,,,nie jestem wymiataczem na gumie jak moi kumple min Raptowny ale swoje potrafię..ja robię tak jeżeli podnoszę go na kolo siedząc no skręcam kierownice np w prawo a wychylam się w przeciwną i wtedy już kontruje ciałem jak mnie ściąga,,, stojąco na podnóżkach podobnie,,,,ale każdy musi odnaleźć swój styl,,,
Z kloaka usiadz rowno na siodle cofnij do tylu i ogien na prostym asfalcie a nie na szutrze i musi isc prosto, jezeli jeszcze wiatr silnie nie wieje, lub uspusc powietrza jak pisza koledzy lub tez balansuj cialem w trakcie jechania na kole jak pisze gsxrlukasz, ale to juz drugi etap wtajemniczenia a jak ci wezem idzie to czuje ze jestes na pierwszym.Powodzonka
koledzy - nie ma sie o co kłócić - to jedynie jazda na kole.... To prosteee Zawsze mozna wpadać na stuntowe imprezy i doradzić się profesjonalistów. Np. ExtremeMoto za tydzien......