. staram sie pomoc jesli tylko potrafie
. zlozylem papiery do policji
i cos nie cos wiem na ten temat
. tymbardziej majac tatusia policjanta
.
. staram sie pomoc jesli tylko potrafie
. zlozylem papiery do policji
i cos nie cos wiem na ten temat
. tymbardziej majac tatusia policjanta
.
ja sie zatrzymalem (normalne tablice) i dostalem 500zl i 6pk i nigdy wiecej juz sie nie zatrzymam.
sisi1623 pisze: tak wiec trzeba uwazac na misiakow i przestrzegac przepisow ruchu drogowego nie bez powodu znaki stoja na drodze. pozdro i szerokosci koledzy.
amos pisze:Sisi, ciesze sie, ze na tm forum mozna spotkac gosci na poziomie...pozdr
krolik pisze:bo Sisi to gość............... pewnie już o tym czytałeś.............
.nie mialem prawka ani ubezpieczenia. jak to juz ktos wczesniej napisal -podczas ucieczki nie mysli se zbytnio. pozniejsza analiza calego zajscia uswiadomila mi ze moglbym uciec gdybym wjechal w inna droge w ktora radiowoz by sie nie zmiescil.na szczescie dla mnie, nigdy nie ponioslem zadnych konsekwecji
a te numery gdzies tam znalazlem i sobie tak przykrecilem zeby sie nie rzucac w oczy
jedno jest pewne ze jakbym jechal z 250km/h
. jesli bedziesz zagrazal bezpieczenstow na drodze i uciekniesz przed policja a oni beda miec twoje numery to tak bedzie jak u mnie!!!!!! :< kilka lat temu. dostaniesz wezwanie na policje w zwiazku z tym zaistniala sytuacja :< a jesli powiesz ze to nie ty kierowales to kto?????
. jesli powiesz ze kierowal to twoj kolega ktory nie ma prawka to on dostaje 500 zl za kierowanie pojazdem bez uprawnien a ty dostajesz sprawe do sadu grodzkiego za udostepnienie pojazdu osobie ktora nie posiada uprawnien na kierowanie tym pojazdem,. wynik taki
kolo dostanie 500 zl (i moze zakaz robienie prawka na min 3 lata) a ty min 500 zl plus koszty sadowe. jedyne rozsadne wyjsce to
. po calym zajsciu jechac na policje i powiedziec ze ktos ukradl tobie motocykl i tyle masz alibi koledzy i wtedy nic tobie nie zrobia. nie maja dowodow a ty masz ze to nie ty tylko trzeba to zrobic jak najszybciek kwestia 2 godzin od zajasci. a nie 3 dni.
goOly19 pisze:sisi mam nadzieje ze ty bedziesz łaskawy dla motocyklistow jak sie dostaniesz tata moze jednak tam cos ci pomoze, bo ty jestes naprawde gosc i juz nie jednemu pomogles tu na forum tak trzymaj![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości