sisi1623 pisze:no dobra tytus powiedz ile zl kosztowalo ciebie to wszystko. jakie sa koszty promu, noclegu (nie mowie tu o spiworku przy plazy hehe ) paliwa i jedzenia. i jaki byl koszt zeszlego wypadu. jestem ciekaw ile trzeba miec aby dolaczyc do tego GRONA FIREBLADOW
ja zamknalem sie w kwocie niecalych 10tys, to sporo ale najwiecej poszlo na paliwo (9tys km po ok 1,2euro litr) i noclegi bo hotele to koszty od ok 22-30 euro taniej nie dalo sie wyrwac. Spanie na polu kempingowym tez nie bylo najtansze bo cos miedzy 12/15 euro.
Duza suma poszla na promy, koszt promu na Ibize to 255euro!

a do Marocca 122euro. Juz nie mowie o mandatach ktore dostalismy

Ja akurat tylko 65 euro zaplacilem ale rekordzista Wokibart i Wariot chyba po ok 260euro w sumie na mandaty musieli przeznaczyc
Spora czesc kasy posza na imprezy oczywiscie i chlanie, zwlaszcza na Ibizie
Do tego musze jeszcze doliczyc koszt naprawy fajera... nastepnego przeegladu, opon
W tamtym roku zrobilismy polowe tego czyli 4,5 tys km i koszt calkowity wynosil o ile pamiec mnie nie myli jakies 5/6tys
Wiec koszty sa spore zwlaszcza ze to nie jest byczenie sie na plazy tylko jazda przeplatana imprezami,winklami.
Jedynie co mi sie nie podobalo w tym roku to ze za duzo bylo do objechania a za malo odpoczynku... i byczenia na plazy

Przeciez w ostatnie 4 dni mielismy do przejechania ponad 4 tys km! bo oczywiscie za dlugo siedzilismy na Ibizie

Wiec po przeyjezdzie do domu bylem bardziej zmeczony niz przed wakacjami
Wszyscy jednoglosnie potwierdzili ze w nastepnym roku max 2-3 miejsca do zaliczenia i polowa tego co przejechalismy w tym roku...