Wole zapytać bo tak jak mówisz jak usłyszałem na początku silnik to stwierdziłem że coś z nim nie tak po jeździe na sc33

Widzę teraz że to normalka.Zadatkowałem niebieską z lubartowa, Za wiecha wygląda na lalkę łożysk nie słychać, na felgach nie ma luzu ... Prosta rama, sprzęgło ładnie chodzi i biegi. Gość ma jeszcze czerwoną ale zdjął zbiornik i za dupek do lakieru lecz zdążył tylko zadupek polakierować ( dla mnie lepiej), ma ją złożyć i też ją będę rozkminiał pod względem tech. Którąś na pewno wezmę. Gość twierdzi że potrzebna mu kasa i musi którąś sprzedać lecz czerwona rozłożona i nie mógł na aukcji wystawić. Niebieską ponoć dl;a siebie robił: yoshimura, amorek skrętu, crash pady, rolki i odważniki w kolorze niebieskim, filtr KN, Alarm, wymienił filtr i olej no i cały kpl. plastików jest oryginalny bez jaki kol wiek pęknięć na czaszy czy gdziekolwiek. Szczerze nie widziałem u znajomych ładniejszej. Brak kasy był przy oględzinach więc nie mogłem sam zrobić rundy. Jeśli coś okażę się nie tak zobaczymy jak czerwona