RudiszRR, jak nie chcecie po imprezie kiblować w kilometrowych korkach to polecam zostawić auto na dalszych parkingach lub nawet w okolicznej wiosce "Ostrovacice" - spod wszystkich parkingów jeżdżą nonstop busy dowożące na wszystkie trybuny. My w zeszlym roku nawet rozbiliśmy namioty na boisku szkolnym w tej wiosce (wszystkie okoliczne kempingi były już w sobotę przepełnione) i rano mieliśmy może max 2km do miejsca z którego odjeżdżał bus... ale za to wracając praktycznie od szczału wyskoczyliśmy na bane. Z doświadczenia wiem (byłem 4ry razy), że z parkingu później można wyjeżdżać kilka godzin. Pozdrawiam i życzę udanej imprezy
ja w tym roku niestety pass ale za to w przyszłym sezonie cały weekend na Fajerku się rozumie no i może o Prage jeszcze zahaczę
[ Dodano: Sro Sie 12, 2009 11:34 am ] A co do biletu polecam najtańszy oraz trybuny A i D (w zeszłym roku telebimy były prawie na każdej trybunie), ja zawsze robiłem tak, że każdy wyścig na innej trybunie siedziałem A Wyścig Moto GP koniecznie na początku trybuny D - wrażenia akustycznie niezapomniane jak czołówka odkręcała to serducho z klaty chciało wyskoczyć i ten dreszcz po plecach
Tytus zobaczymy się na pewno !! Ja w tym roku niestety za pasażera w samochodzie po kontuzji ręki jeszcze nie mogę pomykać na moto, ale kumple zapewne dadzą rade !!! I tak jak piszesz imprezka na camp start jest zawsze zajebista, więc do zobaczyska!!
A mnie kolejny raz ominie GP Czech mam nadzieję że już w przyszłym roku nie odpuścimy i będzie można się odstresować .Tytusku wypij tam za moje i Karoliny zdrowie tylko tak porządnie
my wybieramy sie w 8 osob BTW mamy do zbycia niedrogo 2 bilety na trybuny (nie pamietam jakie, kosztowaly 100EUR). Jakby ktos byl chetny to pisac na priv.