Moja dół miała piekielny nie wiem może mi się tylko wydaję.Dla posiadających 954 jakie macie doły w 954 ??
http://motodriver.eu/post96522.html#p96522
Moja dół miała piekielny nie wiem może mi się tylko wydaję.Dla posiadających 954 jakie macie doły w 954 ??
spsx pisze:RN 12 zaczyna jechać dopiero jak się wkręci na obroty. Dobrze ustawione 954 ciągnie od 4 tyś. Więc nie krytykuj kolegi, bo R1 to jest paść. Nawet 1000rr nie jest tak narowisty z dołu jak 954 czy 929. Wiem bo miałem każdy z tych motocykli.
pANpawiAN pisze:a pozatym - k... nigdzie nie mogę wyczytać żeby ktokolwiem napisał tam że 954 ma słaby dół!!!???!!!
Martin.B.M. pisze:pANpawiAN pisze:a pozatym - k... nigdzie nie mogę wyczytać żeby ktokolwiem napisał tam że 954 ma słaby dół!!!???!!!
To naprawdę musisz sobie sprawić okulary...
A jedynie o czyimś podkreślonym zresztą "widzimisie", każdy ma prawo do wyrażania swoich spostrzeżeń, zastrzeżeń czy najzwyczajniej swojej opinii na temat tego czy innego bike. Wiec nie rozumiem M.B.M skąd pewnego rodzaju Twoje "szydzenie" z czyjegoś zdania, czy wymagań względem swojego sprzętu

Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości