ten zadupek jeszcze bede troche zmieniał,bedzie dół przyciety ten prosty kwałek na dole zadupka od srodka w strone baku i te otwory po uchwytach na rączki zaklejone.No w realu juz wyglada kilka lat młodziej:)
Na razie wydaje mi sie ciut za długi ten ogon. Może jak już całość pomalujesz to to się zmieni. ogólnie ciekawie
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 1:12 pm ] acha jak już masz ten zadupek to włóż w niego to dolne wypełnienie (undertail) zamiast oryginalnego wtedy bedzie jeszcze lepszy efekt
[ Dodano: Wto Sty 26, 2010 1:19 pm ] na fotce tylko wyglada na za długi,moze dlatego ze przodu nie widac,ogólnie jest super,no wypełnienie napewno bedzie ale wszystko z czasem:)czaszke już mam od 98cbr,wydech Viper pojdzie wysoko,może jakies zegary od gsxra k1...
Siedzenie przednie masz za wysoko i pod za duzym katem. Nie chce zapeszac ale prowadzenie tego moto moze byc uciążliwe i paskudne.
[ Dodano: Sro Sty 27, 2010 11:10 pm ] Kwestia gustu, ale wydaje mi sie ze wydech powinienes wysunąc dalej do tyłu i ustawic go równolegle z tylna czescią zadupka.
Dokladnie wydech wysun bardziej do tylu zeby wylot byl rowno z koncem zadupka. Nie ukrywam ze lepiej by wygladal jakbys mial wezszy ten wydech.
Z ktorego miejsca w rzeszowie jestes ?
no z siedzeniem nic nie zrobie bo jak zmienie kąt to bedzie szczelina,a stelaz jest cały od kawy i wszystko ładnie mi pasi.Poskładam do kupy,jak bedzie strasznie niewygodnie to stelaz obnizyc 2 godz roboty.A wydech ustawialismy i najlepiej jak dla mnie tak wyglądał.Narazie jeszcze nawet nie wiem jak mruczy,ale przelotówka vipera,wydarta od zx9 z Usa,mysle że moze ciekawie brzęczeć.
Ja na twoim miejscu ustawiłbym ten wydech poziomo. Uciąłbym końcówkę i przyspawał pod kątem o 90 stopni większym niż jest teraz. Wtedy wydech bardziej by się zmieścił pod zadupkiem.
Chodzi o to żeby był poziomo skoro jest owalny, tak jak tutaj w 1000rr: