Jak powyżej, poszukujący jestem. Konkretniej chodzi o sc33, najlepiej po lifcie ale nie obowiązkowo. Przeglądam otomoto i allegro więc potrzebuję informacji o poszczególnych egzemplarzach, które forumowicze mogli już oglądać. Wiem że idealny stan to bajka, ważne żeby poprostu kupić model sprawny, w oględnym stanie. Oto wstępny przegląd.
trzecia to jest sc28 rocznik 95 a nie 97,większosc tych sprzetów miała napewno różne przygody co mozesz stwierdzic po poprzycieranych deklach silnika,maja także nieseryjne malowanie,nie ma wyjscia jak cos wybrac i osobiscie sie pofatygowac na ogledziny,ja bede sprzedawał swoja jesli jestes zainteresowany to moje gg 8406052
Ze zdjęc widac jedynie że był cały malowany, ma polerowana rame i wahacz co pewnie tez już zauwazyles. Takich rzeczy raczej nikt nie robi bez powodu, więc warto by było bardzo dokładnie obadac moto przed ewentualnym kupnem. Do tego zdjecia nie pokazuja za duzo, jak dla mnie cena zbyt wysoka, rok starszego fajera sprzedałem na jesieni 3 koła taniej,a stan był porównywalny.
http://allegro.pl/item1015794916_piekna ... a_zam.html witam. jestem zainteresowany kupnem tego moto i mialbym prosbe aby ktos obczail to moto to bylbym bardzo wdzieczy poniewaz poki co jestem w USA ale wracam nidlugo. Wlasciciel inforumuje ze jest moto w stanie idealnym jak na swoje lata. Z gory dziekuje.
Wygląda zacnie... Poza tym SC33 za 12,5tysia musi być gites... Chyba, że to wyjątkowa perfida ten sprzedający... Moim zdaniem oferta OK, ale lepiej zamiast klikać w "Kup Teraz!!!" to wysłać kogoś z forum
Jadę w lassss odkręcam gazzzz i... wypada maneteka
A nie wolisz w podobnych pieniądzach np.929 czy r1?co do tej na na fotkach wygląda ok a co do przebiegu to mało realne,ale nawet jesli ma 40 tys i był dobrze serwisowany to nie jest duzy przebieg.