Miamajczyk nie obraź sie ale tego devila co kupiłeś za 100 zeta to w ogóle ni przypomina devila co mój kuzyna ma założonego w oryginale jak moto kupił z Belgii :roll:
Darek może to tak na tym foto wygląda... ale w rzeczywistości jest to oryginał, który naprawdę ładnie wygląda i pięknie gra. Fakt że troszkę przetarty i z ryskami.
No nie.... avatar z Rossim a Ty Termignoni nie znasz? Zobacz sobie Ducati w MotoGP i będziesz wszystko wiedział Np to http://www.kaliteliresimler.com/data/me ... o_Gp_5.jpg Nigdy nie miałem ale skoro jakoś znalazły się w motorach klasy MotoGP to pewnie jakoś tam dają radę
Nie słyszałem nigdy wcześniej, no cóż... ale dzięki za szybką odpowiedź.
Pewnie strasznie głośne?
A co do ceny za cały układ nie jest za duża? Jeszcze nie wiem jak wyglądają od drugiej strony końcówki, ale mam dostać zdjęcia i wówczas będę jeszcze negocjował..
Z tego co widziałem na necie to ceny są porównywalne do Akrapovic-ów, może nawet trochę większe. W sumie to cały komplet i jeśli jest w dobrym stanie to myślę, że warto. Przynajmniej będziesz miał wydech jakiego nikt nie ma
Mam jeszcze jedno pytanko.
Na końcu kolektora na samym łączeniu z końcówką w jego wnętrzu jest wspawany taki lejek z blachy perforowanej (otwory w nim są około fi 8-10mm).
Czy trzeba to wyrzucić przy zmianie końcówki na przelotową? Po co on tam siedzi?
Co radzicie? Jak macie przy swoich przelotach?
Mam zamontowany u siebie wydech Morivaki,bardzo rzadki,ale jak gada i jest pierunsko glosny.Im bardziej odkrecam tym bardziej wyje..Mam tez Microna przelotowego ktory tez ladnie gada i wydaje ladny basowy pomruk!!
Kumpel ma oryginalny wydech i też ma ten lejek ja natomiast mam LeoVince przelotowy i lejek musiał być usunięty , gdyż przeszkadzał w montażu puchy!! Mowa tu o 954 , ale sprawa chyba wygląda podobnie!!
Ja do swojego założyłem DEVIL'a i jest głośny. Seryjnego nie było słychać w domku jak siedziałem a tego słychać jak gada nawet gdy jestem w pokoju z tyłu domu. Podobno najlepsze brzmienie daje Bladym wydech TWO BROTHERS.