jak w temacie... zawsze mi sie sc28 podobała to chce kupić, te malowanie tez mi sie podoba... zna ktoś te moto?? moze jakieś uwagi?? laikiem jestem więc proszę o pomoc... kolor mi sie podoba i to wszystko
cena calkiem niezla jedz ogladaj i tyle, daleko niemasz
Moto na oryginalnym tłumiku i owiewkach... Nie wygląda jakby ktoś to ostro orał
Dziwne... Tym bardziej moto 6 lat starsze aż prosi o poważną awarie... Ja gdybym teraz szukał starszego moto to tylko turysty... VFR/GSXF jajko Tego ludzie raczej nie katują, a upolować fajera 92 w idealnym stanie to jak znaleść dobrą żonę... Niewykonalne

miki1406 pisze:Wszystkie owiewki od innego modelu... CBR na okrągłych lampach wychodziło 92-93...Następne dwa lata wychodziła jedna lampa...
a niekazdy katuje motorki wiec niemozna z gory zakladac
dudis pisze:miki1406 pisze:Wszystkie owiewki od innego modelu... CBR na okrągłych lampach wychodziło 92-93...Następne dwa lata wychodziła jedna lampa...
jak to?patrzac na malowania na fireblade.pl to jest w oryginale.chyba ze cos mi umkneloa niekazdy katuje motorki wiec niemozna z gory zakladac
nie znam tego modelu... dlatego to pytanie
ogolnie fajnie wyglada i za te pieniadze to juz nie ma co wybrzydzac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości