Huhuhuuu

Napisze tylko tyle:
1. NTN CR-0574
2. ZVL 32006AX
[ Dodano: Sob Sty 23, 2010 8:47 pm ]No a tak na poważnie, to rozleciało Ci się orginalne kulkowe łożysko, stąd te gigantyczne luzy. Łożyska które podałem sa przykładowimi zamiennikami, możesz kupić innych marek, z tym, że jeśli chodzi o to pierwsze, to raczej niewiele jest łożysk o tych wymiarach bo jest ono nietypowe, (mam wrażenie, ze kogoś cytuje

) tak więc raczej poluj na takie jak podałem, a to dolne ma standardowy ogólnodostępny wymiar 32006 tak jak koledzy pisali na samym początku tego tematu, więc nie musi być tej firmy co napisałem, może być innej, np z tych które również ktoś wymieniał na początku tego tematu, chyba nawet w odpowiedzi na moje pytanie, któe kiedyś zadałem. Jakbyś miał problemy ze znalezieniem, to podałem numer telefonu do sklepu w którym ja zakupiłem łożyska, więc ewentualnie mozęsz przedzwonić i się zapytać, nie mam pojęcia czy pójdą na opcje wysyłki, ale możesz zapytać. Generalnie chyba wszystko co tutaj napisałem, było już wcześniej podane, jak i również to, że całe zgromadzenie stwierdziło, że nie ma sensu płacić tyle kasy za hondowskie orginały, skoro możńa kupić łożyska takiej jakości, jak te które wypisalem Ci wcześniej, w cenie ponad 2-krotnie mniejszej...
[ Dodano: Wto Lut 16, 2010 9:01 pm ]Obiecałem, że napisze dla potomności, gdy już będę po wymianie łożysk, a więc piszę
Łożyska już zamontowane, pasują jak ulał, bez żadnych problemów, a sprawa z uszczelniaczami wygląda tak, że z dolnego trzeba bardzo delikatnie zbić miseczkę, żeby nie uszkodzić uszczelniacza, a z górnym nie ma takich problemów

Tak więc zabieg prosty jak budowa cepa, tanio, solidnie, napewno każdy da sobie rade z wymianą, pozdrawiam