Ja najdłuższą trasę zrobiłem w granicach 350 km ! No trochę się zmęczyłem i bolały mnie nadgarstki! Jak widzę jesteś z Gorzowa z Holandii przez Niemcy przelecisz raz dwa po autostradzie a z granicy do Gorzowa masz już jak rzut kamieniem! Wszystko zależy od ciebie jak ty czujesz się na sportowym motocyklu! Jedni będą pisać że jest im wygodnie na takich trasach inni że w ogóle się nie męczą!
Pietrucha8112 pisze:Jezdze motocyklem do nl i z powrotem 2,3 razy w sezonie,i jest bajka,fakt,dupa i stawy czasami nap.......,ale frajda niesamowita,.......
[ Dodano: Nie Cze 13, 2010 11:27 pm ]
i uwazaj,bo tu za jazde na gumie zabieraja prawko,co mialem niedawno taka przyjemnosc przekonac sie o tym.....
emzeta pisze:Pietrucha8112 pisze:Jezdze motocyklem do nl i z powrotem 2,3 razy w sezonie,i jest bajka,fakt,dupa i stawy czasami nap.......,ale frajda niesamowita,.......
[ Dodano: Nie Cze 13, 2010 11:27 pm ]
i uwazaj,bo tu za jazde na gumie zabieraja prawko,co mialem niedawno taka przyjemnosc przekonac sie o tym.....
o to super:)jak juz bede mial moto to moze kiedys polatamy razem do pl:)pozdr
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości