Dzisiaj jest 25 czerwca 2025, 11:36

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Tor Lublin 26.06

Gdzie warto pojechać, spotkania, zloty, targi i inne imprezy motocyklowe które watro zwiedzić...

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Pochwały: 5
Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM
Rok produkcji: 0

Tor Lublin 26.06

Post » 16 czerwca 2010, 09:31

26 Czerwca 2010r. Klub Motocyklowy MOTO-SEKCJA ma przyjemność zaprosić wszystkich chętnych na kolejne szkolenie z cyklu SZLIFOWANIE TECHNIKI JAZDY.
W związku z tym że to już kolejna edycja, uczestnicy nabierają wprawy i umiejętności zaczynamy przyśpieszać. Kolejne próby będą przy większych prędkościach.
Jest nam niezmiernie miło poinformować Was, że nasze działania i starania zostały docenione i w tym roku przez www.wrd.kwp.lublin.pl która postanowiła objąć patronatem nasze najbliższe szkolenia.
Wszystkie szkolenia organizowane przez nasz klub honorowym patronatem objęli: WYDZIAŁ RUCHU DROGOWEGO KWP w Lublinie www.word.lublin.pl i PZM www.pzm.lublin.pl w związku z czym szkolenie odbędzie się na TORZE KARTINGOWYM W LUBLINIE.
Naszymi nierozłącznymi sponsorami są: NAPRAWA MOTOCYKLI RÓŻNYCH www.nmr.pl i AUTOSZLIF DZIAK JANOWICE www.auto-szlif.pl który jest z nami od pierwszego szkolenia i nieustannie wspiera nas w rozwijaniu Klubu Motocyklowego MOTO-SEKCJA i realizowaniu kolejnych szkoleń.
Do grona sponsorów szkolenia ponownie dołączy firma, która profesjonalnie zajmuje się bezpieczeństwem naszych motocykli – firma VARIETE RACING www.variete.expresform.pl specjaliści od crash-y, klatek i sliderów., TERMOKING chłodnictwo i klimatyzacja i inni wyszczególnieni na naszej stronie www.moto-sekcja.pl.
Szlifowanie Techniki Jazdy jak w każdym przypadku odbędzie się pod okiem wykwalifikowanego instruktora który wytrwale pomaga nam w podnoszeniu umiejętności kierowców motocykli i poprawy ich bezpieczeństwa w ruchu drogowym.

Głównymi sponsorami w tym roku są:

AUTOSZLIF DZIAK JANOWICE www.auto-szlif.pl
NAPRAWA MOTOCYKLI RÓŻNYCH www.nmr.pl
PZM www.pzm.lublin.pl
WORD www.word.lublin.pl

SZLIFOWANIE TECHNIKI JAZDY 26.06.2010 w godz. 10:30 – 14:30

Od godziny 15:00 do 20:00 odbywają się jazdy komercyjne na które zapisani w Moto-Sekcji maja 50% rabatu

Prosimy o pobranie i wypełnienie oświadczenia które pozwoli sprawniej przeprowadzić zapisy. Link do oświadczenia www.moto-sekcja.pl/images/stories/Dokum ... enie.2.pdf

Zapisy i potwierdzenie udziału uczestników 10:00 – 10:15
Tor kartingowy w Lublinie, ul. Zemborzycka

WSTĘP NIEODPŁATNY, niezależnie od marki i rodzaju motocykla (dzieci i młodzież wyłącznie pod opieką rodziców).

Organizator zastrzega możliwość ograniczenia liczby uczestników.

UWAGA WAŻNE ! ! !
Każdy uczestnik będzie zobowiązany do opłacenia ubezpieczenia które wyniesie ok 20 zł i jest to warunek dopuszczenia do jazdy w dn. 26.06.2010r. !!!
Opłata do uiszczenia w trakcie zapisów i potwierdzania danych bezpośrednio na torze w Lublinie.

UWAGA ! ! !
Ze względu na ograniczoną ilość miejsc proszę o potwierdzanie swojej obecności w szkoleniu wysyłając dane na: roland.n@wp.pl

Dane do potwierdzenia: imię i nazwisko, telefon kontaktowy, adres mailowy, model posiadanego motocykla, miejscowość.

Listę uzupełniamy na bieżąco.

Ważne!
Wszyscy zapisani maja priorytet w uczestnictwie i nie zabraknie dla Was miejsca.

Ważne !
Dla tych którzy mają obawy o swój motocykl w czasie zajęć SZLIFOWANIA TECHNIKI JAZDY serwis – salon Naprawa Motocykli Różnych przygotował rabat w wysokości 15% na części zamienne do usunięcia szkód powstałych w czasie imprezy (należy zgłaszać na miejscu w busie NMR).

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR929RR

Post » 21 czerwca 2010, 22:35

Ja zamierzam się zjawić na 15-tą żeby sobie pośmigać.
Wybiera się ktoś?

Motocykl: brak
Rok produkcji: 2006

Post » 22 czerwca 2010, 22:58

a ja się wybieram :) będę o 10.00 na szkoleniu.

Awatar użytkownika

Post » 23 czerwca 2010, 12:44

mlyneczq77, to zostań na 15-tą to poznam kolejnego forumowicza :mrgreen:

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: była sc50, jest sc57b
Rok produkcji: 2007

Post » 23 czerwca 2010, 13:01

Ja bym się wybrał ale opon nie zdążę zmienić a na kartoflu latać po torze nie będę :(

Awatar użytkownika

Post » 24 czerwca 2010, 13:07

Guliver, spręż się i może się uda. Było by miło się znów zobaczyć i może tym razem wspólnie pośmigać. :D

Awatar użytkownika

Pochwały: 6
Motocykl: była sc50, jest sc57b
Rok produkcji: 2007

Post » 24 czerwca 2010, 18:54

Jacko nie tyle o czas chodzi co o finanse. Tak czy inaczej postaram się być. Jeżeli wjadę na tor to szału raczej nie będzie na tych laczkach co mam :/

Upss, poprawka 26 to sobota a tego dnia nie będzie mnie niestety w Lublinie. Myślałem że to niedziela :/ Zatem chyba kiedy indziej się zobaczymy Jacko. Pozdrowienia dla Ciebie i twojej drugiej zmotoryzowanej połówki ;)

Awatar użytkownika

Post » 25 czerwca 2010, 10:57

Guliver, dzieki za pozdrowionka. Tobie również przesyłamy.
No i w takim razie do następnego razu.

[ Dodano: Pon Cze 28, 2010 11:45 am ]
No i polatane :mrgreen:
Było zjaebiście. Pogoda idealna, nie za gorąco i nie za zimno. Śmiganko ekstra.
Tych co widziałem i rozmawiałem pozdrawiam, miło było Was zobaczyć.

Wróć do Podróże, wypady, zloty, ustawki