Czytajac ten temat spodziewalem sie czegos innego ale widzac kto go zalozyl to wszystko bylo jasne.
Lipa nie wiem ile Ty masz lat ale zachowujesz sie jak dziecko najpierw 10 tematow gdzie chwalisz sie za duzym i za drogim ubraniem, teraz podjarka kto jechal 300. Ty a moj kolega ma motor co ma dwie rury i 320 na liczniku mowie Ci kozak jest !
Wez sie chlopie naucz jezdzic dobrze na winklach czy ogolnie CENZURA ze stala predkoscia non stop na najwyzszych biegach a nie odkrecac na 2 sek do 299 a reszte czasu przejezdzic 30 i stac w korkach w miescie.
Ja raczej kozak z jazdy nie jestem ale sprobuj sie utrzymac za kims kto lata pare lat w trasie to zobaczysz co to znaczy dobrze CENZURA i nie odkrecac do 300.
A wy juz tez nie piszcie ze jezdzicie na litrach i jazda powyzej 200 to glupota, bo 200 to ja mam na 2 i przy pierwszym lepszym odkreceniu na wyzszym biegu juz jest grubo ponad 200, fakt ze non stop sie tak nie jezdzi ale zaloze sie ze wiekszosc z was widzi takie predkosci czesto i czuje sie przy tym pewnie.