!Ja osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem więc nie musiałem składać skargi ani nagrywać przebiegu kontroli drogowej!
!Ja osobiście nie spotkałem się z takim przypadkiem więc nie musiałem składać skargi ani nagrywać przebiegu kontroli drogowej!

ale mam to gdzieś
blazej33 pisze:chyba, że zabezpieczą materiał z kamery (wszystkie gumy i pałowanie) na poczet przyszłej sprawy i dowalą na tej podstawie ze 150 pkt...![]()
fesk pisze:Pietrucha8112, A w końcu jak sprawa wygląda ??
Dostałeś mandat czy nie
chcieli jechac ze mna moto ogladac i kombi że niby poznaja po naklejkach!!!!!ale odrazu urwałem sprawie łeb mówiąc że moto stoi w garażu kolesia na prywatnej posesji,i napewno nie ma on ochoty aby ktos obcy właził mu na teren....,chyba uraziły ich te fakolce do kamery
bo niedawali za wygraną,w końcu powiedziałem że nie mam zamiaru brać czyiś błędów na garba,a jezeli im sie to nie podoba to niech złożą wniosek do sądu Grockiego,czy gdzieś tam i wyszedłem....jak do tej pory cisza........

borek pisze:marcinkus, a co ty CENZURA psem jesteś że taki mądry
Słuchaj Marcinkus ma rację
trzeba mieć odpowiednie podejście to i podejście będzie takie do Ciebie
Wiesz jak to jest piłeczka odbita w drugą stronę, sorki, ale takie jest życie stary
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości