Rudisz ma racje do tego kolesia warto zagadac . Też miałem problem z kierunkami to mi pomógł bo ja nie jestem mocny w dziedziie elektryki . Więc nie zaszkodzi napewno jak pogadasz z Rafalcem .
-Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
http://moto.allegro.pl/item566023932_pr ... tylko.html Ja kupiłem ten przerywacz i teraz mam po problemie migają jak orginalne, więc radze ci kup przerywacz. Też się bawiłem z rezystorami i nie było tak jak powinno być .
Witam właśnie mam w planach zmienić kierunki z tylu na led a z przodu zostaić zwykle. I czy wymieniając przerywacz na led beda dzialaly zwykle zarówki?
bez względu czy przerywacz zwykły czy do ledów to sam tył spokojnie pociągnie bo jeżeli zakładasz przód+tył to musi być już do ledów, także spokojnie można zakładać
Może mi też ktoś poradzi. Mam oryginalny przerywacz 3pinowy i kupiłem też 3 pinowy do ledów. Podłączyłem i nie działa. Nie wiem czy źle podłączam. W końcu zacząłem kombinować i spaliłem dwa bezpieczniki ale sprawdziłem wszelkie możliwości.
olsen, spróbuj na odpalonym moto jeżeli już próbowałeś i nic z tego to myślę że wina przerywacza...wiem z doświadczenia że przerywacze do ledów działają jak dostana więcej prądu.
coś w tym jest, bo aku był trochę rozładowany. A jeśli bym spalił przerywacz to raczej by były jakieś tego oznaki, jakiś dźwięk lub zaiskrzenie na przewodach.