..... I mnie w ostatni weekend spotkały tez 2 mało przyjemne sytuacjie (w zasadzie tego samego dnia

) ... nigdy nie dostalem mandatu także po kilku latach musiał być ten pierwszy raz

i tak wyjeżdżam sobie spod mc'd al.solidar. w str. tysiaclecia lewym mija mnie jakis ziomek czarnym rłanem , to ja lewy i spokjnie jade zanim , mijamy most nagle ziomek odwraca sie i pedzel ja patrze w lusterka a tu już sreberko zamna na sygnale

... oczywiście zatrzymuje sie i ze startu słysze jakiego to nie miałem pecha bo oni caly czas jechali za tym rłanem i chcieli go pacnąc ale ja im sie przed maske CENZURA a ze zmeizyli mi 168 na 90-chyba

to nagrali mnie

no i odrazu wpadło 10pkt 700pln

.... chociaz przy tym co sie stało dosłownie kilka h później panowie z vectry byli całkiem ok .... w celu poprawy humoru wybrałem sie na impreze ze znajomymi i tak ok godz.2 w trakcie imprezy wychodze przd klub i dowiaduje sie że ktos udezył mojego młodszego brata któremu defakto nic sie niestało ale zato ktos "rzyczliwy" wezwał policje no i zaczeło sie

patrol podjechał ale panowie MILICJANCI mieli kompletnie w nosie cała sytuacje i wogóle nie chcieli wyjśc z radiowozu tylko rozmawiali z nami przez okno samochodu , wicec podszedłem i zaczałem sie pytac czemu nic nie robia skoro ludzie im mówia ze koles który uderzył mojego brata jest w srodku i dalej sie bawi , oni mieli nato totalnie CENZURA..ne , wiec powiedziałem im ze sa bezuzyteczni i nieskuteczni na co "MIŁY" pan* policjant wyciagnał reke przez okno pociagnał mnie za koszulke i powiedział zebym krótko mówiac CENZURA i nie przeszkadzał czym samym porwał mi koszulke a ja w oburzeniu odpowiedziałem zeby niedotykał mojej koszulki bo jest warta wiecej niz jego mundur

na co obaj wysiedli wykrecili mi rece wrzuclili do lodówy jak jakiegos bandyte po czym zapytali sie czy przyjmuje mandat 500 za obraze LOOOL , ja na to oczywiście ze.... NIE! wiec zawiezli mnie na komende zbadali alkomatem miałem 0,6 nastepnie zawieźli na północną i tam trzymali mnie od 3 do 17 gdzie nie dostałem nawet szklanki wody mimo wielu próźb (jeszcze medy CENZURA mi mandat 150+100) WTF!!!!! swoja dorgo mówili ze wypuszczą mnie jak bede miał 0.0 i miałem o 11 a niewiedziec czemu wypuścili mnie o 17 - niludzkie trakktowanie ,ocenianie z góry typu - "masz 22 lata skąd i gdzie pracujesz ze masz tyle pln przy sobie , i skad pieniądze na bizuterie??!!!!" na co 2 odpoiwada" pewnie chlopaczyna dragami handluje " WTF!!!!!!!!!!!!!!!!! , jednym słowem trauma i maskara jakie gamonie pracuja w policji i jak traktuja normalnego obywatela CHORE !!!
.........i to wszystko w jeden dzień .....