Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 05:50

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

Policyjna baza danych.....

Miejsce przeznaczone do ogólnych rozmów na temat motocykli Honda ;)

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Awatar użytkownika

Pochwały: 4
Motocykl: Tuono
Rok produkcji: 0

Post » 25 czerwca 2010, 11:39

Jakoś też zazwyczaj trafiam na milicjantów. Ostatnio zatrzymali mnie (jechałem autem) 96 na 60 droga W-wa -> Konstancin - dwupasmówka dookoła pole. Koledzy na hulajnogach w krzaczorach za zakrętem :| upolowali mnie jak łosia ;)
Nie było rozmowy 400 + 8 pkt.
Wspomniałem, że może jakaś zniżka dla motocyklisty :P
Jak powiedziałem, że jeżdzę bladym to było:
" oooo to pewnie Pan wolno nie jeździ ... "
dodałem, że oczywiście, że nie, ale tylko po torze rotfl2:
no i niedługo po tym dostałem skierowanie do psychologa i zaproszenie na powtórne egzaminy (teoria + praktyka). Okazało się, że mam 26 pkt. :ooo:
Tak więc pozdrawiam panów milicjantów.

Awatar użytkownika

Motocykl: CBR929RR
Rok produkcji: 0

Post » 25 czerwca 2010, 11:43

rommi pisze:dostałem skierowanie do psychologa i zaproszenie na powtórne egzaminy (teoria + praktyka). Okazało się, że mam 26 pkt.

O ku.wa rommi, współczuję. :/

Awatar użytkownika

Pochwały: 3
Motocykl: był zawsze moim marzeniem
Rok produkcji: 2018

Post » 25 czerwca 2010, 12:06

Ja dostałem mandat i punkty jadąc rowerem niemalże pod samym domem jednokierunkową ulicą na której jest ograniczenie do 20 km/h. Byli to jednak ciecie (qufniasze) z prewencji. Od tej pory skrót CHWDP jest przeze mnie "praktykowany". Czasami lubię rzucać jajkami w ich radiowozy :P

Awatar użytkownika

Motocykl: 954rr -> ZX10R
Rok produkcji: 2008

Post » 03 lipca 2010, 15:03

..... I mnie w ostatni weekend spotkały tez 2 mało przyjemne sytuacjie (w zasadzie tego samego dnia :/ ) ... nigdy nie dostalem mandatu także po kilku latach musiał być ten pierwszy raz hihi: i tak wyjeżdżam sobie spod mc'd al.solidar. w str. tysiaclecia lewym mija mnie jakis ziomek czarnym rłanem , to ja lewy i spokjnie jade zanim , mijamy most nagle ziomek odwraca sie i pedzel ja patrze w lusterka a tu już sreberko zamna na sygnale :okulary2: ... oczywiście zatrzymuje sie i ze startu słysze jakiego to nie miałem pecha bo oni caly czas jechali za tym rłanem i chcieli go pacnąc ale ja im sie przed maske CENZURA a ze zmeizyli mi 168 na 90-chyba ;) to nagrali mnie hihi: no i odrazu wpadło 10pkt 700pln :/ .... chociaz przy tym co sie stało dosłownie kilka h później panowie z vectry byli całkiem ok .... w celu poprawy humoru wybrałem sie na impreze ze znajomymi i tak ok godz.2 w trakcie imprezy wychodze przd klub i dowiaduje sie że ktos udezył mojego młodszego brata któremu defakto nic sie niestało ale zato ktos "rzyczliwy" wezwał policje no i zaczeło sie hihi: patrol podjechał ale panowie MILICJANCI mieli kompletnie w nosie cała sytuacje i wogóle nie chcieli wyjśc z radiowozu tylko rozmawiali z nami przez okno samochodu , wicec podszedłem i zaczałem sie pytac czemu nic nie robia skoro ludzie im mówia ze koles który uderzył mojego brata jest w srodku i dalej sie bawi , oni mieli nato totalnie CENZURA..ne , wiec powiedziałem im ze sa bezuzyteczni i nieskuteczni na co "MIŁY" pan* policjant wyciagnał reke przez okno pociagnał mnie za koszulke i powiedział zebym krótko mówiac CENZURA i nie przeszkadzał czym samym porwał mi koszulke a ja w oburzeniu odpowiedziałem zeby niedotykał mojej koszulki bo jest warta wiecej niz jego mundur hihi: na co obaj wysiedli wykrecili mi rece wrzuclili do lodówy jak jakiegos bandyte po czym zapytali sie czy przyjmuje mandat 500 za obraze LOOOL , ja na to oczywiście ze.... NIE! wiec zawiezli mnie na komende zbadali alkomatem miałem 0,6 nastepnie zawieźli na północną i tam trzymali mnie od 3 do 17 gdzie nie dostałem nawet szklanki wody mimo wielu próźb (jeszcze medy CENZURA mi mandat 150+100) WTF!!!!! swoja dorgo mówili ze wypuszczą mnie jak bede miał 0.0 i miałem o 11 a niewiedziec czemu wypuścili mnie o 17 - niludzkie trakktowanie ,ocenianie z góry typu - "masz 22 lata skąd i gdzie pracujesz ze masz tyle pln przy sobie , i skad pieniądze na bizuterie??!!!!" na co 2 odpoiwada" pewnie chlopaczyna dragami handluje " WTF!!!!!!!!!!!!!!!!! , jednym słowem trauma i maskara jakie gamonie pracuja w policji i jak traktuja normalnego obywatela CHORE !!! :fuckyou2:

.........i to wszystko w jeden dzień ..... :fuckyou2:

Poprzednia

Wróć do Ogólne Dyskusje