Kolejny sezon ucieka a my nadal bijemy pianę i nic nie działamy w kierunku forumowego spotkania. Rozmawiając ze znajomymi doszliśmy do wniosku , że fajnie byłoby coś zorganizować jeszcze w tym sezonie. Mam propozycję dla wszystkich forumowiczów , którzy chcą poznać się na żywo, pogadać , pośmigać na moto - zorganizujmy coś we wrześniu.
Temat kieruję do osób zdecydowanych, konkretnych i proponuję wpisywać się pod moim postem (które miejsce i jaki termin wrześniowy kto preferuje - aby łatwiej było pózniej pozbierać te informacje).
Myślę, że najfajniej byloby zorganizować się sobota/niedziela na zasadzie:
sobota - wspólne śmiganie i wieczorem ognisko/grill oraz nocleg;
niedziela - pobudka i do domu

Z uwagi, że niewiele mam wolnego czasu napewno sam nie ogarnę tematu od strony organizacyjnej i pewien spontan będzie potrzebny oraz trochę własnej inicjatywy od chętnych.
Od siebie daję propozycję miejsc, które mogę polecić i jakoś po części pomóc w sprawach organizacyjnych (o ile coś nieprzewidzianego mi nie wyskoczy):
1. Tor Gokartowy Biłgoraj - jeśli będzie wiadomo mniej więcej liczba uczestników i preferowany termin to sprawdzimy dostępność toru i ustalilibyśmy cenę. Dzwoniłem dziś w tej sprawie i wstępnie we wrześniu mają wolne soboty oprócz ostatniej. Kasa to 1000zł za ok 6 godzin latania - cały tor dla Nas, ewentualnie 20zł/h (przy znanej konkretnej liczbie moto do negocjacji i znając życie nawet do sporej negocjacji). Nocleg można tanio zorganizować na Roztoczu w jakiejś Agroturystyce albo jak kto woli polu namiotowym.
2. Bieszczady - ustalić miejsce i godzinę spotkania i ekipą polecieć na pętlę bieszczadzką. Nocleg też za fajną kasę można ogarnąć i polatać wspólnie po całkiem fajnych drogach z pięknymi widokami. Ewentualnie jakby nie było nas zbyt wielu (zakładam , że jak zbierze się 15 -20 moto to max) można wyskoczyć na serpentyny na trasie Sanok - Przemyśl i zorganizować grupowy terror

Miejsca preferowane przeze mnie są najbardziej dogodne dla ludzi z Lubelszczyzny , Małopolski i Podkarpacia ale mile widziani są wszyscy chętni.
Jeśli będzie zainteresowanie to termin wybierzemy najbardziej dogodny dla wszystkich zainteresowanych oprócz 12.09. Jeśli większość będzie za torem to na forum mamy świetnego fotografa , który chętnie pomoże w uwiecznieniu wszystkiego na zdjęciach.