Pogoda nie rozpieszcza dziś w Rzeszowie pada non stop...w sumie kropi. Miejmy nadzieje , że jutro coś sie polepszy - zapowiadali, że ma być niezle w sobotę a niedziela przelotne opady. Przez to , że pada dziś to nie pojade do rodziców więc startuje z Rzeszowa i tu się pewnie połapiemy (o ile jakiejś ulewy znowu nie będzie). Wieczorem wejde na forum jak coś to piszcie kto będzie leciał przez Rzeszów to jakieś miejsce się ustali i godzinę - sugeruje 9:00 na stacji Watkem przy Podkarpackiej jeśli lecimy przez Brzozów.
Jakby pogoda jednak jutro od rana była do niczego to kwestia wspólnej decyzji (ale chyba mały sens w deszcz jechać) - ja się najwięcej udzielałem w temacie więc jak coś to pojadę nawet w deszcz żeby słowa dotrzymać
Podzwoniłem nawet trochę po noclegowniach ale tylko w jednej oferowali jakiś domek - myśle , że na miejscu się znajdzie jak wypali wszystko.
[ Dodano: Pią Wrz 17, 2010 3:48 pm ]Jutro dzwoncie przed 9:00 jakby ktoś się z powodu pogody lub innego rozmyślał. Jak się większość wycofa i będzie padało to pewnie damy sobie spokój.
[ Dodano: Nie Wrz 19, 2010 10:57 pm ]
Kilka fotek ze spotkania, na które dotarło 4 z 9 deklarowanych osób

Dzięki za wspólne śmiganie!
[ Dodano: Nie Wrz 19, 2010 11:03 pm ]było git